RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #115356  Szerző: zenefalo

mihalylovics írta:
LuciFerko írta:Elég sok youtube rip megy, pl Copy Con feat. Balkan Fanatik - Csá :gülü2: :gülü2: :gülü2:
Reggel viszont tetszett, hogy Neurotic - Brék (emlékeztek még? :)) szinte tökéletes minőségben ment, miközben én még a neten is csak egy magnókazettáról digitalizált változatot találtam. Ha ilyen zenék mennek, lehet, hogy tényleg hallgató leszek :) Egyébként a sztereó nekem picit fura, olyan, mintha nem lenne teljesen az, nem választja túl szét a két csatornát, pedig a jel sztereó. Nem vettétek még észre?
De én nekem is feltűnt,szerintem a stúdióból eleve monó jel megy ki az adóra :X.:
 #115196  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:Elég sok youtube rip megy, pl Copy Con feat. Balkan Fanatik - Csá :gülü2: :gülü2: :gülü2:
Reggel viszont tetszett, hogy Neurotic - Brék (emlékeztek még? :)) szinte tökéletes minőségben ment, miközben én még a neten is csak egy magnókazettáról digitalizált változatot találtam. Ha ilyen zenék mennek, lehet, hogy tényleg hallgató leszek :) Egyébként a sztereó nekem picit fura, olyan, mintha nem lenne teljesen az, nem választja túl szét a két csatornát, pedig a jel sztereó. Nem vettétek még észre?
 #115189  Szerző: LuciFerko

Elég sok youtube rip megy, pl Copy Con feat. Balkan Fanatik - Csá :gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #115157  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:Csak "." lett a "," helyett az RDS-ben. Más nem történt. :) (a pontot sok vevő nem kezeli amúgy, szóval hülyeség volt átírni)
Meg a PTY átváltott "NEWS"-ből "VARIED"-be. Nameg van RT is (nem tudom, korábban volt-e): "Klubradio Budapest 95.3"
 #115156  Szerző: LuciFerko

Csak "." lett a "," helyett az RDS-ben. Más nem történt. :) (a pontot sok vevő nem kezeli amúgy, szóval hülyeség volt átírni)
 #115086  Szerző: frekivadasz

A S/E W200i KLUB95.3 -at ír. Valószínűleg hangprocesszor csere is volt, de legalábbis preset állítás mindenképp. A löket (hangerő) műszaki okok miatt csökkentve lett. Elvesztette az 'erőszakos', karakteres hangját is.
Teljesítménynövekedés nem érezhető, inkább az RDS jelszint lehet nagyobb, mint eddig, de ez csak feltételezés.
 #115083  Szerző: csokie

Nálam KLUB95 3
 #115076  Szerző: mlaszlo

asimov írta:Nálam nincs kötőjel. :o
Ivoa írta:Új RDS: "KLUB95-3" a "KLUB95,3" helyett
Nálam most is a régi az RDS, "KLUB95,3"
 #115074  Szerző: asimov

Nálam nincs kötőjel. :o
Ivoa írta:Új RDS: "KLUB95-3" a "KLUB95,3" helyett
  • 1
  • 23
  • 24