RADIOSITE Fórum

• Informatika

#115263  Szerző: asimov

Szerintem simán... A Seagate név régóta ismert a merevlemez iparágban, ezért azok a konvencionális szemléletű, illetve márkahű vevőjelöltek is ráharap(hat)nak az SSD-kre, akik eddig odzkodtak a SSD technológiától. Ők pedig mind Seagate SSD-t fognak majd venni. Persze kérdés az árpolitika... de van jóhír is.
A SSD szegmensben már nem(igen) lehet kartellezni, mert túl sok a piaci szereplő, így az új piaci szereplő belépésével, akár árcsökkenés is "kinézhet" nekünk, fogyasztóknak.
Csongii írta: Azért a WD részéről ez tényleg hülyeség volt. Seaget meg úgyis eléggé csöndben volt mostanság, viszont rengetegen beelőztek nekik nem kicsit. Vajon utol tudják őket érni?
 #115262  Szerző: asimov

A Caterpillar mobiltelefonos weboldala szintiszta lényegretörés, bármiféle felesleges animáció vagy egyéb sallang nélkül. Pont, mint a munkagépeik.. szóval hűek maradtak önmagukhoz, és így is kell ezt!
http://www.catphones.com/en/
 #115245  Szerző: Csongii

asimov írta:"Befutottak a Seagate első SSD-i"
http://prohardver.hu/hir/befutottak_sea ... _1200.html

Hoppá... A WD máris lépéshátrányba került, a friss SanDisk-es megállapodásával együtt is. Ezt nagyon jól csinálta a Seagate.
(A WD - Sandisk megállapodás fő tárgyát képező SSHD technológia nekem kissé afféle utolsó erölködésnek tűnik a HDD iparág megmentésére... nem kérdés, hogy a(z) SSD a jövő.)
Azért a WD részéről ez tényleg hülyeség volt. Seaget meg úgyis eléggé csöndben volt mostanság, viszont rengetegen beelőztek nekik nem kicsit. Vajon utol tudják őket érni?
 #115241  Szerző: markfelt

Jani98 írta:Ma vègleg elvágta magát nálam az Android.Nèzek egy iPhone-t.Ilyen ócska rendszert mèg nem láttam..
mit tett?
 #115240  Szerző: asimov

"Befutottak a Seagate első SSD-i"
http://prohardver.hu/hir/befutottak_sea ... _1200.html

Hoppá... A WD máris lépéshátrányba került, a friss SanDisk-es megállapodásával együtt is. Ezt nagyon jól csinálta a Seagate.
(A WD - Sandisk megállapodás fő tárgyát képező SSHD technológia nekem kissé afféle utolsó erölködésnek tűnik a HDD iparág megmentésére... nem kérdés, hogy a(z) SSD a jövő.)
 #115237  Szerző: djlacee

Lumiát vegyél
 #115235  Szerző: noartist

Ma vègleg elvágta magát nálam az Android.Nèzek egy iPhone-t.Ilyen ócska rendszert mèg nem láttam..
 #114961  Szerző: mihalylovics

asimov írta:A Win 2000-ret viszont kéretik békén hagyni, mert az nagyon eltalált win volt: komoly -hasznos- újítások sora, és főleg (korához képest) széleskörű hardvertámogatás a legfőbb ismérve. (Ennél a Win-él ismerte fel az MS, hogy már nem elég csak az operációs rendszer, hanem egy sor elterjedtebb hardver "gyári" támogatása is szükséges a használhatóság és stabilitás érdekében.) Céges környezetben igen elterjedt volt!
Azt aláírom, hogy céges körökben elterjedt volt, mert emlékszem rá, azonban otthon már nem volt ilyen fényes a helyzet, csomó programra emlékszem, ami 98-ason még futott, 2000-esen nem, és érdekes mód, az XP-n meg már megint futott. Irodában ez annyira nem volt érdekes, ugyanis az, amire ott szükség volt, maximális megbízhatósággal teljesítette. Tehát a 2000-res egy amolyan "irodai oprendszer" volt. Egyébként hozzáteszem, hogy volt korábban egy meglehetősen régi laptopom (P3-as) amit csak internetezésre használtam, 2000 futott rajta, és arra is tökéletes volt. "Kis igényű felhasználóknak" is teljesen elegendő volt.
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 330