RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#115421  Szerző: molnarb

Engem lepett meg csak, hogy Május 30-ra felkerült a Kisközök beadásának határideje? :) Eddig nemigen láttam a weblap eseményei között, hogy a felhívás egyáltalán kikerült.

Továbbra is 50% magyar zenét kell adni, 40% szöveges tartalommal. A kispénzből dolgozó rádióknak nyilván van pénze 40%-nyi szöveges műsor előállítására. :)

Továbbá sem magánszemély, sem alapítvány nem pályázhat, ha jól vettem le a kiírást és megjelent médiaszolgáltatási alapdíjként 200.000 Ft+Áfa.

Egyértelmű az NMHH szándéka... annyi gond van a kisközösségi pályáztatással, hogy inkább lehetetlen feltételeket teremtve lehetetlenné teszik az ügyet és most nem hoznám elő a nyugati példákat. Kár érte.
 #115297  Szerző: hori

Attis írta:OMG... A legjava... :hit:
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2013. március 29. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton a Kaposvár 102,6 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására.

A beadási határnapon, 2013. május 3-án kettő pályázati ajánlatot nyújtottak be. A pályázók adatai a következők:

# Pályázó neve Pályázó címe
1. Magyar Katolikus Rádió Zrt. 1062 Budapest, Délibáb u. 15-17.
2. Mária Rádió Frekvencia Kft. 8200 Veszprém, Házgyári út 7.
Budapest, 2013. május 3.
Előbb-utóbb mindegyik frekvenciához jut a térségben. Ott van még közösséginek hirdetve a 97,5 MHz is...
A 102,6-ot pedig leginkább majd a Magyar Katolikus Rádió viszi.
 #115278  Szerző: Attis

OMG... A legjava... :hit:
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2013. március 29. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton a Kaposvár 102,6 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására.

A beadási határnapon, 2013. május 3-án kettő pályázati ajánlatot nyújtottak be. A pályázók adatai a következők:

# Pályázó neve Pályázó címe
1. Magyar Katolikus Rádió Zrt. 1062 Budapest, Délibáb u. 15-17.
2. Mária Rádió Frekvencia Kft. 8200 Veszprém, Házgyári út 7.
Budapest, 2013. május 3.
 #114804  Szerző: Ivoa

mimi írta:egyébként ha kiörömködted magad a médiatanács féregeskedésein, látod, hogy helyi kereskedelmi rádiót látnának legszívesebben.
Én a legszívesebben egy második kereskedelmi, zenei szegedi adót látnék a 100,2-n.
 #114795  Szerző: djlacee

Mi van pl a Gondola Rádió frekijével? Meg a tapolcaival?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 107