RADIOSITE Fórum

• Informatika

#115562  Szerző: donder

Gondolom azért van mert "megfáraft" az USB aljzatod az gép elején. Nekem is ez van már fél éve. (annyi különbséggel hogy az enyém azért kapja is az ívet a fióktól..)
A megoldás az hogy leveszed az előlapot, veszel egy ugyanolyan USB csatlakozót és átforrasztod.
vagy ha nem akarsz bíbelődni vele akkor létezik Floppy meghajtó méretű USB előlapi csatlakozó (kettes)
Van belőle több variáció is. (Kártyaolvasós, Sima USB-s, stb)

:)
 #115561  Szerző: frekivadasz

Kicsit megfordítanám a kérdést: azon csodálkozom, hogy egyáltalán valamennyire is működik ez a sima egyenes érpáras megoldás, amit az alaplapról a ház USB aljzataiba használnak.
 #115560  Szerző: noartist

Sziasztok. :)
Mostanában zavarja a szemem: Ha az asztali gépemen a ház USB-jébe dugok be egy adathordozót,akkor megkapom az "USB-Eszközt nem lehet felismerni" feliratot.De a hátsó,alaplapon lévőben minden flottul működik...
Az elülső USB csatiktól meg pár kábel az alaplapig,de azokkal semmi baj,jól vannak bekötve.
Mi lehet a baj? :question: :x
 #115508  Szerző: Csongii

:lol: :lol: :lol:
Ez jóó.
 #115501  Szerző: LuciFerko

Kép
 #115376  Szerző: Csongii

Az szép. Mondjuk 2000 ft-ból kicserélik kb, de legyen 3000. :D
 #115367  Szerző: szemilan

Vagy külön-külön. Minden más jó a gépben és szerencsére (hála sulinet mindenből kettőt bele felfogásnak) van alaplapi VGA is.
asimov írta:Három elko egyszerre? :)
 #115366  Szerző: asimov

Három elko egyszerre? :)
szemilan írta:Villámcsapás az az egész gépet vitte volna, külön nincs megtáplálva a videókártya, szóval szerintem simán"elfáradtak".
asimov írta:Szép.
Tápelszállás és/vagy villámcsapás, szerintem.
szemilan írta:
 #115365  Szerző: szemilan

Villámcsapás az az egész gépet vitte volna, külön nincs megtáplálva a videókártya, szóval szerintem simán"elfáradtak".
asimov írta:Szép.
Tápelszállás és/vagy villámcsapás, szerintem.
szemilan írta:Hoztak hozzám egy gépet, hogy problémás szegényke, " nagy a kép" és lassú. Az egyik memória "kipattant" a helyéről az egyik oldalt. Magam se értem hogyan. A kép pedig magáért beszél....
(640X480 4 bit volt)

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 330