Az én tippem: 4 pont.
Attis írta:ne viccelj, az úgy túl egyszerű lett volna.adminisztrator írta:igen, mivel ez a grammar nazi (tehát nyelvtannáci) intézményének a nem hivatalos szimbóluma.És mi történt volna - teszem fel naivan a kérdést - ha ilyen egyszerűen magyarázod el:
tehát amikor valakinek bepofázol, aki nem írt valamit helyesen és ettől te felsőbbrendűnek érzed magad (nem).
azért raktam oda tehát ezt a szinö'bólumot - önkritikaképpen.
amúgy nem helyes tényleg, mert ez kimondva "kettődik". lévén a "2"-t nem úgy mondod, hogy "máso", hanem "kettő".
azt hiszem, kellően kiveséztem a témát, köszönöm a figyelmet.
"Ha a kettő, azaz "2" után teszel egy pontot, azaz "."-ot, akkor az máris sorszámnévvé változik át." És itt hirtelen beugrik az általános iskola valahányadik osztálya.
Amúgy meg ByeAlex döntős. Nem mertem volna erre fogadni.
adminisztrator írta:igen, mivel ez a grammar nazi (tehát nyelvtannáci) intézményének a nem hivatalos szimbóluma.És mi történt volna - teszem fel naivan a kérdést - ha ilyen egyszerűen magyarázod el:
tehát amikor valakinek bepofázol, aki nem írt valamit helyesen és ettől te felsőbbrendűnek érzed magad (nem).
azért raktam oda tehát ezt a szinö'bólumot - önkritikaképpen.
amúgy nem helyes tényleg, mert ez kimondva "kettődik". lévén a "2"-t nem úgy mondod, hogy "máso", hanem "kettő".
azt hiszem, kellően kiveséztem a témát, köszönöm a figyelmet.