RADIOSITE Fórum

• Zene

#115645  Szerző: djlacee

Nekem az ismertségi körömből többen is Top10-et emlegetnek
 #115640  Szerző: Attis

Akkor mindjárt itt a döntő... Hány pontot kap ByeAlex? Tippverseny! (Nyeremény egy korsó sör, ha azért hajlandó leutazni hozzám :lol: )
Az én tippem: 4 pont.
 #115610  Szerző: markfelt

Attis írta:
adminisztrator írta:igen, mivel ez a grammar nazi (tehát nyelvtannáci) intézményének a nem hivatalos szimbóluma.
tehát amikor valakinek bepofázol, aki nem írt valamit helyesen és ettől te felsőbbrendűnek érzed magad (nem).

azért raktam oda tehát ezt a szinö'bólumot - önkritikaképpen.

amúgy nem helyes tényleg, mert ez kimondva "kettődik". lévén a "2"-t nem úgy mondod, hogy "máso", hanem "kettő".

azt hiszem, kellően kiveséztem a témát, köszönöm a figyelmet.
És mi történt volna - teszem fel naivan a kérdést - ha ilyen egyszerűen magyarázod el:
"Ha a kettő, azaz "2" után teszel egy pontot, azaz "."-ot, akkor az máris sorszámnévvé változik át." És itt hirtelen beugrik az általános iskola valahányadik osztálya.
Amúgy meg ByeAlex döntős. Nem mertem volna erre fogadni. :shock:
ne viccelj, az úgy túl egyszerű lett volna.
 #115602  Szerző: Attis

adminisztrator írta:igen, mivel ez a grammar nazi (tehát nyelvtannáci) intézményének a nem hivatalos szimbóluma.
tehát amikor valakinek bepofázol, aki nem írt valamit helyesen és ettől te felsőbbrendűnek érzed magad (nem).

amúgy nem helyes tényleg, mert ez kimondva "kettődik". lévén a "2"-t nem úgy mondod, hogy "máso", hanem "kettő".

És mi történt volna - teszem fel naivan a kérdést - ha ilyen egyszerűen magyarázod el:
"Ha a kettő, azaz "2" után teszel egy pontot, azaz "."-ot, akkor az máris sorszámnévvé változik át." És itt hirtelen beugrik az általános iskola valahányadik osztálya.
Amúgy meg ByeAlex döntős. Nem mertem volna erre fogadni. :shock:
 #115600  Szerző: markfelt

igen, mivel ez a grammar nazi (tehát nyelvtannáci) intézményének a nem hivatalos szimbóluma.

#115598  Szerző: asimov

A "2-dik" formáció nem szabványos? Ám legyen.
Érdekes az a piros/fehér/fekete "G" logó.... Nekem a II. világháború egyik "főszereplője" ugrik be róla.

---------------------------------
Nagyon gyenge produkciók voltak most... de tényleg. Talán a Lettország (01) mutatott valamit.
ByAlex-nek tapsolt a közönség (csak ritmusra és néha igen halkan, tehát nem komoly tapsviharra kell gondolni) de ebből a mezőnyből -ki nem állhatom azt a monoton szavalását!- tovább fog jutni.
 #115597  Szerző: Attis

asimov írta:M1-en megy az euroviziós dalfesztival 2-dik elődöntője.
:x
 #115596  Szerző: markfelt

asimov írta:M1-en megy az euroviziós dalfesztival 2-dik elődöntője.
"2-dik"?
inkább legyen az "2.".

(Kép)
 #115595  Szerző: asimov

M1-en megy az euroviziós dalfesztival 2-dik elődöntője.
 #115474  Szerző: asimov

Tippmixen megtenném befutóra Észtország, Dánia és Szerbia dalait. Oroszország és Írország "talán" :)
(Amúgy erősen középszerűnek éreztem a legtöbb dalt.)
----------------------------------------------------------------------------
M1-en, 9-től Eurovizios dalfesztivál, első elődöntő (az előműsor már megy)
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 145