jeek írta:Megválik a Chellomedia a CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Mania, Film Café, JimJam, Megamax, MGM, Minimax, Spektrum, Spektrum Home, Sport1, Sport2, Sport M és TV Paprika csatornáitól.Szerintem két vevő lenne erre a pakkra (bár lehet, hogy nem egyben): az MTG és a Digi.
http://dtvnews.hu/hirek/eladok-a-chello-csatornak
Megvenné őket a DIGI vagy a Tematik kábel, vicces lenneSzerintem a UPC lenne az első ahonnan repülnének is.
A Digi konkrétan bedarálhatná a Sport1-2-M hármast, ezzel teljes monopolhelyzete lenne a sportcsatornák terén (max lenne az egyikből DigiSport 3). A Film Mánia / Film Café / MGM hármast a Digi Filmbe lehetne bedarálni (max. lenne Digi Film 2), a Spektrum Homeot, a TV Paprikát és a Realityt a Digi Life / Digi Worldbe.
Ezek mellett maradhatna a Minimax, Megamax, Extreme Sports, JimJam, Spektrum. Ha ezt a Digi meglépi, azzal nagyon sokat erősíthetne a pozícióján (szerintem ezt a 14 csatornás portfóliót nem merné kivenni sem a UPC, sem a T-Kábel.)
A Viasat is érdekes vevő lenne, bár akkor mindent fel kellene címkézniük (Viasat Film, Viasat Sport), és letehetnének a TV2 megvásárlásáról, pedig szerintem az a fontosabb.