RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#12638  Szerző: rsite1

djlacee írta:Ma elvileg elindult a digitális kábeltv. Analóg alapcsomagba meg bekerült a Sport1 és a 4Story TV. Így most már 4(!!!) sportcsatorna van az ALAP csomagban, kérdem én, MINEK??
Te neked semmi sem jó. Ha kivesznek csatornát az a baj, ha bekerül akkor meg az.
Istenem.
 #12637  Szerző: mlaszlo

Ma reggelre megtörténtek a cserék Budapesten is az analógon, a City7 tv a közlemény szerint egy jó ideig még nem indul (szerintem el se fog), így most a helyére a Zone Europa került, ami érdekes, mert az előfizetőknek küldött számlán az szerepel, hogy márciustól a digitálisból is kikerül. Kíváncsi leszek, hogy ezek után a számlán szereplő értesítés elírás-e.
 #12630  Szerző: djlacee

Ma elvileg elindult a digitális kábeltv. Analóg alapcsomagba meg bekerült a Sport1 és a 4Story TV. Így most már 4(!!!) sportcsatorna van az ALAP csomagban, kérdem én, MINEK??
 #12577  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:Elkezdték felpakolni a digitálisra az "új" csatornákat, de még csak teszt megy, mert hol mennek, hol nem és EPG sincs rajtuk.
Ami viszont felmerült bennem kérdésként, hogy ha elfér ez az 5 digitális csatorna úgy, hogy jelenleg mennek még az analóg csatornák is, amiket holnap lekapcsolnak, akkor mégis miért kell azt a 2-3 analóg csatornát lekapcsolni?
Lehet hogy fokozatosan át álnak digitálisra.
 #12573  Szerző: mlaszlo

Elkezdték felpakolni a digitálisra az "új" csatornákat, de még csak teszt megy, mert hol mennek, hol nem és EPG sincs rajtuk.
Ami viszont felmerült bennem kérdésként, hogy ha elfér ez az 5 digitális csatorna úgy, hogy jelenleg mennek még az analóg csatornák is, amiket holnap lekapcsolnak, akkor mégis miért kell azt a 2-3 analóg csatornát lekapcsolni?
 #12063  Szerző: Chriss

a UPC 1 szar cég!
én előfizetőjük vagyok kb 5 éve!
váltottam volna, ha lenne más/jobb/másabb mittudomén...

téves számlázások, kedvezmények egyoldalú megszűntetése, előzetes figyelmeztetés nélkül, kígyózó sorok az ügyfélszolgálaton,
idegbeteg ügyfélkezelők, bürokratikus szarrágóság!
a kábel programban alap dolgok (MTV zene) csak prémiumként elérhetők, amikor ezt szóvá tettem, még nekik állt feljebb és sorolhatnám...
legutóbb az alap internetet bővitették, sokkal gyorsabb, persze drágább is lett és a fejlesztésnek köszönhetően az összes P2P-t korlátozzák...
ezért kár volt!

UPC! szlogenünk: nehogy már az ügyfél járjon jól!
:roll:
 #11588  Szerző: mlaszlo

Idén nem kell többet fizetni a tévézésért

"Nem emelt árat a 670 ezer kábeltévés és 179,5 ezer műholdas ügyféllel rendelkező UPC Magyarország idén - mondta Szűcs László, a társaság szóvivője. Az év elején nem következett be jelentős változás a programkínálatukban, ami a költségeik, s ebből fakadóan az előfizetői díjak emelését is indokolttá tette volna. Az elmúlt év végén elmaradt az a médiapiaci boom, ami 2007 végén jelentkezett, amikor a digitális korszakra való felkészülés jegyében húsz új csatorna keresett helyet magának a szolgáltatóknál. Némi tartalmi változás volt a UPC-nél is: például a 4!Story TV és a Sport 1 a Silver csomagból átkerült az olcsóbb Bronze csomagba. Mindezek mellett a lakosság teherbíró képessége most nem viselt volna el egy díjemelést."

Érdekes a szóvivő utolsó mondata, mert az utóbbi 1 évben az új csomagok miatt az alacsonyabb internet csomagok előfizetőinek emelkedett a havidíj, megszűnt a csomagkedvezmény a telefonra és most csökken a kedvezmény a digitálisra. Persze a lakosság nem bírt volna el egy díjemelést, ezért a kedvezményeket kell csökkenteni ...
 #11393  Szerző: mlaszlo

Sajnos elírásra már volt példa a upc-nél. 2007-ben, az akkor még létező direct magazin egyik nyári számában (azt hiszem a júliusiban) egy teljes oldalas cikkben reklámozták, hogy premier liga kizárólag az Eurosport2-őn, heti 5 vagy 6 élő közvetítéssel. Aztán jött az augusztus és kiderült, hogy ők mégsem akarják továbbítani azt az Eurosport2-őt, amit az angol focit adja és a mai napig sincs a kínálatban.
De a Budapesti analóg csatornakiosztásban is van elírás, pl. az Echo TV és a PAX TV után még mindig ott a két csillag, amely azt jelenti, hogy csak a hipersáv vételére alkalmas készülékeken fogható, pedig már másfél éve más helyre kerültek ...
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 103