RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#116104  Szerző: Dawe1797

Mostanában kezdek visszaállni a Rádió 1-re. Sokkal jobb, változatosabb lett mint volt anno Budapesten. És az újdonságokat is a lehető leghamarabb kezdik játszani + a magyar zene-arányt is tartják (szerintem).
Most megérdemelnének egy frekit Budapesten :)
 #115976  Szerző: kukac

Számból vetted ki, en is filoztam ezen, bár kétségtelen hogy pl. a tizedesjegynel használják a point-kifejezést (pl. one-o'-two-point-five megahertz)...
Mindegy úgy szerencsetlen egy fantaziatlan az egész ahogy van. Láthatóan nem tudnak szabadulni a radio1 emleketol.
 #115963  Szerző: királyrák

Ivoa írta:
padi007 írta:
padi007 írta:Sziasztok! Itt Nyíregyházán elindult a Rádió pont 1 szlogenjük a csak mai sláger lett, az állomáshang pedig Pikali Gerda lett.
Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=0J05NivIoAM
Nyerges Iza hogy tud egyszerre műsort csinálni Pécsett és Nyíregyházán is? :D Úgy látszik, szuperképességei vannak :))
Amúgy tetszik, így, hogy "rédijó point ván" nem is -annyira- zavaró.
Pedig a helyes szó itt a dot lenne, nem a point
 #115927  Szerző: Dawe1797

A nyíregyházi Rádió.1-ről lesz online stream? Csak kíváncsi lennék az adásra.
 #115921  Szerző: samsung

IstvánB írta:Tiszta music fm, bár az se eredetibb :D
Én Inkább Rise-re Gondoltam :D ugyan ez megy csak ott a Radio One helyett This is RiseFM van :D
 #115920  Szerző: adam1400

ez durva és ugyanazok a zenék vannak? meg emberek?
 #115919  Szerző: IstvánB

Tiszta music fm, bár az se eredetibb :D
 #115917  Szerző: samsung

De ismerős ez a This is Best Of Nyíregyháza és a Radio Pont One .... :shock:
 #115914  Szerző: Ivoa

padi007 írta:
padi007 írta:Sziasztok! Itt Nyíregyházán elindult a Rádió pont 1 szlogenjük a csak mai sláger lett, az állomáshang pedig Pikali Gerda lett.
Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=0J05NivIoAM
Nyerges Iza hogy tud egyszerre műsort csinálni Pécsett és Nyíregyházán is? :D Úgy látszik, szuperképességei vannak :))
Amúgy tetszik, így, hogy "rédijó point ván" nem is -annyira- zavaró.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 482