djlacee írta:Akad a TV2 analóg földin, és digitálison isAkadást nem láttam rajta, ellenben kapott eredeti hangsávot DVB-T-n, bár sok jelentősége nincs, mert a TV2-őn alig van eredeti szinkronnal is továbbított műsor.
djlacee írta:Akad a TV2 analóg földin, és digitálison isAkadást nem láttam rajta, ellenben kapott eredeti hangsávot DVB-T-n, bár sok jelentősége nincs, mert a TV2-őn alig van eredeti szinkronnal is továbbított műsor.
adminisztrator írta:Gyönyörűen nézhet ki... :scsadam írta:És a TV2 HD-n is így mehet vajon?természetesen.
csadam írta:És a TV2 HD-n is így mehet vajon?természetesen.
jeek írta:Ugye nem próbálja beadni senki nekem, hogy a Madagaszkár 2 c. film 4:3-ban készült pár éve?Neb.zz,tényleg.Gratulálok...
Undorító már ez a csatorna, remélem minél hamarabb elkel és legalább valami normális csatornát hoznak belőle össze.
Jani98 írta:Ahogy a Barátok Közt sem, mégis millióan nézikcsadam írta:A Jóban Rosszbanhoz minek a visszaszámláló óra?! Nagy dobra verik, mintha nem tudom, milyen jó kis műsor lenne...Pedig nem az.
csadam írta:A Jóban Rosszbanhoz minek a visszaszámláló óra?! Nagy dobra verik, mintha nem tudom, milyen jó kis műsor lenne...Pedig nem az.