RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#116096  Szerző: donder

IstvánB írta:Nem tudja valaki, hogy Szigetszentmiklóson melyik kábelszolgáltató húzogatja a kábeleit? PR vonala mellé egyre több helyen látom, hogy egy új kábel is kerül az oszlopra.
Hát, ha esetlegesen a "fényes" digi lenne akkor nagy szerencséd van, de a "fényest" (üvegszálas)-t általában föld alatt vezetik.
Lehet UPC vagy Digi CaTV..
 #116095  Szerző: IstvánB

Nem tudja valaki, hogy Szigetszentmiklóson melyik kábelszolgáltató húzogatja a kábeleit? PR vonala mellé egyre több helyen látom, hogy egy új kábel is kerül az oszlopra.
 #116074  Szerző: noartist

Egyél N*rbis kenyeret. :troll:
 #116072  Szerző: asimov

Sok tej és sok kelt tészta... "jó" kombináció :P
Tarthatnál egy zöldség- és gyümölcskúrát.. mondjuk úgy egy hónapig és utána eszedbe se fog jutni pizzát enni :)
(Viccen kívül, nézesd meg magad dokival, legfeljebb jót röhögsz rajtunk!)
LuciFerko írta:Laktózzal nincs semmi bajom, elég sok tejet iszok.
 #116071  Szerző: noartist

Légy francia,egyél csigát. :)
Egészségedre!
 #116069  Szerző: Csongii

Egy kis tésztamentes időszakot kéne lehet tartanod. :)
 #116068  Szerző: LuciFerko

Laktózzal nincs semmi bajom, elég sok tejet iszok.
 #116065  Szerző: markfelt

ez még akár laktózérzékenység is lehet (igen, pékáruval, pizzával).

de ne pánikolj, hanem irány az orvos, allergológus. ezeknél a netes diagnózisoknál egy sima megfázásra is az jön ki, hogy madárinfluenza.
 #116062  Szerző: LuciFerko

Csak a tapasztalatok érdekeltek. De az lesz. Igaz, hogy túl sok tésztát ettem mostanában.
 #116058  Szerző: asimov

Hasmenés, kiütések? Ételmérgezés vagy alakuló allergia is lehet, és nem feltétlenűl a pékárúk miatt, de ettől függetlenűl, mivel már bőven túllépted a 24 órát, ezért menj el orvoshoz.
Rádiós zavarokkal lehet minden komolyabb következmény nélkül, fórumokon keresztűl is kisérletezni, de az egézségeddel -szerintem- ezt ne csináld.
jeek írta:
LuciFerko írta:Egy két hete begörcsöl a gyomrom ha pizzát, kenyeret, vagy egyébb pékárút eszek. Tegnap még lázam is volt!!! Mi a fene ez? Nekem a pizza lételemem!
"Megunta" a szervezeted a kelt tésztát illetve a tésztát. Az egyhangú táplálkozás, egy idő után tönkreteheti az emésztőrendszert és akkor így próbál védekezni a szervezet ellene.
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 541