RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#118409  Szerző: markfelt

egyre inkább azt veszem észre a rádiós piacon és a rádiós piacról kiszorultak körében is, hogy majdnem mindenki szar dolgokból akar instant hasznot húzni. nagyon szar dolgokból nagyon nagy hasznot.

ne már, gyerekek.. vannak más szakmák is.
 #116260  Szerző: Snake

adminisztrator írta:azon agyaltam, hogy a mostani mutyitengerben a korábbi gold fm sztori teljesen eltörpül és tisztának tűnik, mint a patyolat.
Mucsi-tenger
 #116256  Szerző: nyikolaj

Kicsit régebbi frekitáblázat,de érdekesség,hogy Tokajnak tervbe volt még bizonyos 100.7 mhz!
http://tv.tvnet.hu/radio/regionalradio.html
hmm.. szerintem elvan írva a táblázat! De azért érdekes! :)
 #115531  Szerző: markfelt

azon agyaltam, hogy a mostani mutyitengerben a korábbi gold fm sztori teljesen eltörpül és tisztának tűnik, mint a patyolat.
 #115369  Szerző: nyikolaj

:S
 #115213  Szerző: nyikolaj

Igen..Tényleg...kihagytam a S.újhely 90.6 és a 100 mhz-et.
A Lánchídról többen mondják,említik enyhe vallásos beütésű rádiónak,ezért neveztem én is annak. Mindegy.Az a lényeg,hogy Borsod megye nagyon durva......A végén én is vallásos leszek!
 #115199  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:A Lánchíd vallási :question:
Hát, az is hasonló, de az egy más fajta "vallás" :)
 #115193  Szerző: tomee87

nyikolaj írta:Jééééézus!!! Borsod megye M.O Vatikánja lesz,annyi vallási rádió van/lesz!!!
A legújabb!
Encs-95,4:MKR Elég nagy vételkörzetű az a freki! Így hát lehet majd hallgatni a megye nagy részén!
Miskolc-90.4:EURÓPA rádió:Miskolc és vonzáskörzete,illetve a nyíregyházi 100.5 is szépen lefedi B.A.Z megye keleti részét.
Miskolc,Tokaj-95.1, 101.8:SZENT ISTVÁN RÁDIÓ: No Comment! gyönyörű lefedettség a 2 freki által!
Telkibánya-100,6:MÁRIA R: Nagyon jó helyen van az adó...Észak Borsodot,és a megye közepét (Miskolcot is) gyönyörűen ellátja .
CSÚCS!!!
A 90,6 Szent István Sátoraljaújhelyt kihagytad. És most van pályáztatás alatt a Sátoraljaújhely 100,0 MHz is. Az is közösségi és nem kicsi vételkörzetű.
 #115191  Szerző: djlacee

A Lánchíd vallási :question:
 #115183  Szerző: nyikolaj

:S
Ezek után nem szeretném,ha valaki is panaszkodna az országból!!! Ez aztán a kemény! :S
Már csak a Lánchíd hiányzik az ilyen tematikájú adókból! De van olyan érzésem,hogy a 93.6 SZIKSZÓ mint közösségi freki,idővel majd az övék lesz!
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 200