RADIOSITE Fórum

• Class FM

#116397  Szerző: bumfan

Nem is nagyon lesz... :(
Nem hittem volna, de amióta pl. a Bumeráng elhallgatott, a Morning Show sem üt már annyira..... Ennyire kihat a konkurencia hiánya egy rádióra?
 #116396  Szerző: noartist

Nincs /érdemi/ konkurencia..
 #116395  Szerző: bumfan

Mondjuk Jáksó sem a régi már! Nem tudom, hogy az aktuális hatalom, vagy az érvényes médiatörvény-e az, ami miatt minden ker.rádió visszafogta a polgárpukkasztást, és a kissé durvább poentírozást... Hiányzik, a 2000-es évek eleje!
 #116392  Szerző: kukac

'Egy válasz-gomb igazán kerülhetne már a mobilverzióba'
@bumfan: hallatszik az emberen hogy már régóta nem élvezi, két kézzel kapaszkodik ebbe a melóba, ami már nem megy neki úgy mint régen, nem érzi a műfajt, kiöregedett és rettentően bizonyítani akar, de a fiatalok már régen maguknak valogatjak a zenét azokon a platformokon, amivel a rádió már nem tud versenyezni - egyébként megértem, nem sok választása van, csak nem kéne hülyére venni a hallgatóságot.
 #116390  Szerző: kukac

Pet shop boys - axis
 #116389  Szerző: Nickman

kukac írta:de legalább lecserélte az órakezdő dalt...
mi lett az? már annyira megszerettem miatta a Million Voices-t.
 #116386  Szerző: bumfan

Elment Jenővel a ló! Köze nincs már ahhoz a személyhez, akit a paplan alatt hallgattam, amíg az Apukám Világa szólt....
 #116385  Szerző: kukac

uffff, jenő továbbra is burokban él (szerinte ő játszik minden dalt először, ebből levonja a következtetést hogy a többi rádió mind csak őt másolja (ezek szerint a radio express-re nem fizet elő senki más és rajta kívül senki sem hallgatja a nyugati rádiók műsorát, figyeli a listákat), fogom a fejem.. de legalább lecserélte az órakezdő dalt...
 #115918  Szerző: Richmonde

AKG K 141 van dögivel :shock: Vagy kettőt bevállalnék... vagy inkább 4-et :troll:
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 510