RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#116526  Szerző: markfelt

valaki kérdezte, kábelhálózaton (pl budapest 94.4) az online adás megy. műholdról.
 #116511  Szerző: kukac

At is kellene rakni az fm-radioktol az internetes radiokhoz.
 #116510  Szerző: noartist

kukac írta:Akkor ezek szerint a stream nem tartozik már egyik fm-radiohoz sem.
Weboldal nélkül értelmét sem látom nagyon így.
Max az RTV Stat-on néhányan rákattintanak.
 #116509  Szerző: kukac

Akkor ezek szerint a stream nem tartozik már egyik fm-radiohoz sem.
 #116504  Szerző: adam1400

Na mától pécsen van műsorvezetés így a következőkre kell számítani: online streambe továbbra sem lesz a pécsi közvetítve és műsorvezető is csak 10-14 között lesz.a séta fesztivál se lesz közvetítve online.1-2 hét múlva az online adásba lesznek zenei újdonságok és szeptembertől lesz változás több műsorvezetővel.ami jó hír hogy 1-2 hét múlva a pécsinek lesz saját stream és újra lesz honlap.
 #116501  Szerző: kukac

az online stream melyik adást streameli? vagy nem fm-adást streamel már?
 #116500  Szerző: kukac

adam1400 írta:De kommunikál Nekem mondták telefonba csak állítólag főnöki utasítás hogy nem mondhatnak semmit de ma már megjött végre iza is Sztem Most már holnaptól helyreall minden mer lesz pécsi fesztivál amit közvetítenek
ja, ha neked ez a kommunikáció...
"te, mi van a rádióban? nem tudom, mindjárt felhívom őket telefonon..."
 #116498  Szerző: adam1400

De kommunikál Nekem mondták telefonba csak állítólag főnöki utasítás hogy nem mondhatnak semmit de ma már megjött végre iza is Sztem Most már holnaptól helyreall minden mer lesz pécsi fesztivál amit közvetítenek
 #116496  Szerző: kukac

adam1400 írta:jaj,ne keltsetek már mindig rémhíreket!
a stream még az átállás miatt nem a pécsit adja,még a telót se veszik fel,úgyhogy majd ha újra lesznek és akkor is ez lesz akkor tényleg mondhatjátok!
egyébként ugye ma sincs pécsen se műsorvezetés?
nem gondolom hogy mi keltenénk rémhíreket, az a rádió amelyik nem kommunikál a hallgatóival, az nincs - ha mindegy nekik hogy mit gondol róluk a hallgatóságuk, a törzshallgatóik, akkor ott nem a hallgatók miatt készül a műsor. innentől kezdve mindegy is hogy ki mit gondol róluk...
 #116491  Szerző: mihalylovics

És azt tudja valaki, hogy a pesti, digikábeles 94.4-en mi megy? (ha az még üzemel egyáltalán...)
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 482