RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#167233  Szerző: markfelt

Húha, valami történik a StreamStattal, beszürkült! :o
 #116552  Szerző: kukac

@Milán: Nincs semmi gond, mindenki csinálhat kellően át nem gondolt lépéseket, csak akkor ne azok legyenek a hibásak, akik ráizgulnak a sztorira és érthető módon többet akarnak tudni a részletekről. De peace, nem ez a lényeg, hanem hogy menjen a dolog és lássuk mit tud.
 #116551  Szerző: kukac

@Pety: "a statisztikák bővebb és
áttekinthetőbb formája"
- ha már ez megvalósul, azt mindenképpen üdvözítőnek tartom, hajrá és kíváncsian várjuk az eredményt!
 #116549  Szerző: Milán

kukac, és mindenki!
Bocsánatot szeretnék kérni a vita miatt, én is hülye voltam hogy előre posztoltam olyan dolgot ami még úgymond nem is létezik!
Sajnos az ember követ el kisebb-nagyobb hibát, én most ezt tettem (hál'isten a kisebb kategóriába sorolható).

Legközelebb jól átgondolom, mielőtt cselekednék.
További kellemest!
 #116548  Szerző: kukac

@Pety: akkor téged kérünk fel hogy mint autentikus személy, légyszi homályosíts föl minket arról, mitől lesz olyan korszakalkotó az a most induló szolgáltatás, amiből már van egy jól működő, népszerű másik. Mitől lesz ez más, mit fog tudni ez, amit a másik nem tud.
 #116547  Szerző: kukac

@Milán: "Örülök.Valószínűleg tartom hogy TE még ennyit
se tudtál volna csinálni....Mindig próbáltok
nagyképűen lefikázni azt, amiről még nem is
tudtok."
- ilyet nem hogy én de bárki képes csinálni, ehhez ugyanis nem kell túl sok sütnivaló. Veled ellentétben én nem dumálok előre olyan dologról aminek publikálására nem kértek föl, így nincs róla információm és emiatt nem tudok részleteket sem róla. Kb. mint valami pletykás vénasszony...
Senki nem fikázott semmit, max. az általad nyújtott semmi információ alapján ez a kép alakult ki a dologról sokunkban, innen is gratulálok hozzá neked!
 #116544  Szerző: donder

Na jó mindenki hagyja abba a cívódást... Privátban folytassátok..
A szubjektív véleményem- mint civil ember- annyi hogy először talán össze kellene rakni, majd aztán hírdetni..
Meg is mondom miért...
Az embereket nem lehet 2 napnál tovább várakoztatni egy oldal elindulására, továbbá ha a kezdetekben valami malőr van de már ott a sok nézegető, akkor beüt a krach, és mindenki elhúz az oldalról, és akkor ugrott a nézettség...

Józan paraszti ész hiányzik csak, a többi *talán* megvan...
 #116543  Szerző: Milán

kukac írta:Úgy néz ki hogy amúgy se, csak megy a like-gyűjtés neked köszönhetően. Szánalmas...
Örülök.Valószínűleg tartom hogy TE még ennyit se tudtál volna csinálni....Mindig próbáltok nagyképűen lefikázni azt, amiről még nem is tudtok.
 #116541  Szerző: kukac

Úgy néz ki hogy amúgy se, csak megy a like-gyűjtés neked köszönhetően. Szánalmas...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 99