RADIOSITE Fórum

• Class FM

#116617  Szerző: IstvánB

Azért tegnap volt egy kis baki: fél 2 fél 3 között zene közben telefonkicsengés és nagy hallózások voltak hallhatóak egy hallgatótól. Utána meg Garami vezette a műsorát miközben továbbra is hallózott a csóka.

A hangminőség még mindig bántja a fülem, csak emiatt nem bírom hosszabb távon hallgatni.
 #116601  Szerző: kukac

én írtam. akkor ezek szerint ebben ennyi van.
 #116600  Szerző: Attis

Valaki írta korábban, hogy egy nap nem a Million voice volt a nyitózene. Az pirosbetűs ünnep lehetett, mert ma a hírek után egyből az ment. :boldog:
És az a szomorú, hogy ha nem ezt akarom hallgatni, akkor marad alternatívaként az elcsesz*tt Petőfi. :x
 #116590  Szerző: kukac

bumfan írta:Azért egy jó kis Asaf Avidan féle One Day nekem elég elkapcsolós.. Főleg, ahogy "nyarvogni" kezd a dal végén a faszi! :))
jó az. eszik a népek.
 #116581  Szerző: bumfan

Azért egy jó kis Asaf Avidan féle One Day nekem elég elkapcsolós.. Főleg, ahogy "nyarvogni" kezd a dal végén a faszi! :))
 #116580  Szerző: kukac

...bár csiszár kakukktojás a történetben, de végül is réteg sávban van, nem rontja érdemben a mérés eredményét.
 #116579  Szerző: kukac

Dettó, szerintem is rendben van.
 #116577  Szerző: markfelt

jé! két órája hallgatom a class fm-et és még nem éreztem kényszert arra, hogy elkapcsoljak.

ez szokatlan.
 #116460  Szerző: kukac

Kircsi, akkor delete.
 #116458  Szerző: mimi

kukac írta:ez a gyakorlatban nem nagyon működne, ha egy kicsi, de annál lelkesebb réteg a saját ízlésének megfelelően alakítaná a műsort a többség ízlésének rovására (lásd: kb. ezért nincs szabad rablás egy normális rádió kívánságműsorában sem, az van amit az arculat diktál, aki pedig mást akar, úgy is mást fog hallgatni, az arculat a többségi igényekhez van igazítva, azért hallgatja a többség a rádiót ugyebár). inkább abban látom a fejlődési irányt, hogy a műsor tartalmi panelekből építkezik, amit a hallgató tetszése szerint állíthat össze a playlistjében (ilyenek már vannak), ha úgy gondolja kihagyja a pl. híreket, vagy odaugrik egy riporthoz, ami érdekli... ezt nem fogja tudni az fm-rádió lekövetni, a többségi szolgáltatások itt véget érnek, egyértelműen a net felé kell tolni a dolgot, ott lesznek majd igazán csak jó dolgok.
én erről beszéltem, nem arról, hogy egyetlen adásba próbál mindenki belenyúlkálni :)
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 510