RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#116929  Szerző: adam1400

mától a streamen már csak óránként szólalnak meg 10-14 között (4x)
egyelőre nem lesznek újdonságok,se honlap,se pécsi stream
kivánságműsor pécsen sincs ,de lesz.
 #116739  Szerző: adam1400

Van honlap?
 #116730  Szerző: Gyurii

kukac írta:Dehogy saccolja, honnan veszed ezt a zoldseget? Irsz nekik egy levelet az urlapjukon es javítják a téves infokat. En háromszor küldtem nekik radió logót, mert kétszer elkűrtam, harmadjára ment el a kívánt minőségben, mind háromszor cserélték.
Annyira nem érdekel, viszont ha nekiesnék, akkor tuti legalább 3-4 megye(székhely) rádiót rendbe rakatnám (vagy az egész országot, ha nagyon ráérnék). :hehe:

A halott stream-ek amik inkább idegesítőek.

Ránéztem a weblapjukra, és amit előbb írtam Békéscsaba 105.4 itt Battonya van írva, szal korrekt.. :lol:
 #116728  Szerző: kukac

Dehogy saccolja, honnan veszed ezt a zoldseget? Irsz nekik egy levelet az urlapjukon es javítják a téves infokat. En háromszor küldtem nekik radió logót, mert kétszer elkűrtam, harmadjára ment el a kívánt minőségben, mind háromszor cserélték.
 #116721  Szerző: Gyurii

Jozsfm964 írta:A TuneIn-ben Rádió 1 Budapest 90.6 szerepel. Azért ez így meredek!
A központ Pécs lett, Budapesten meg már rég nincs freki. Azért kíváncsi lennék, hogy Pécsen 0-24 van-e műsorvezetés vagy sem. Az nem volna rossz, ha a város kapna egy olyan Rádió1-et ami 10 évvel ezelőtt volt, helyi dolgokkal, "divatos" zenékkel. Az még hallgatható volt!
A TuneIN rádió amit kijelez frekiket annak nem kell hinni... Samsung okostévére pont mai nap raktam fel, és ugyanaz, mint iphone-omon:

pl. szegedi rádióknál ott a Rádió Plusz 100.2, csongrádi Gong rádiót is odamutatja, de a kecskeméti frekin.. Békéscsabára ha rámész a Kossuth nem 97.3 hanem a battonyai 105.4, ott van a Rádió Szarvas 105.4 szintén csabára ami már nem létezik, a békési Torony rádiót is békéscsabainak írja.. stb. dunántúli példa.. (Ja, és Budapest kategóriába nincs Juventus, nem találtam a progin belül.)

Szóval nem kell neki hinni, és foglalkozni vele! Régen volt már frissítve, és a frekiket is csak "saccolja".. :roll: :D
 #116713  Szerző: Jozsfm964

A TuneIn-ben Rádió 1 Budapest 90.6 szerepel. Azért ez így meredek!
A központ Pécs lett, Budapesten meg már rég nincs freki. Azért kíváncsi lennék, hogy Pécsen 0-24 van-e műsorvezetés vagy sem. Az nem volna rossz, ha a város kapna egy olyan Rádió1-et ami 10 évvel ezelőtt volt, helyi dolgokkal, "divatos" zenékkel. Az még hallgatható volt!
 #116680  Szerző: Ivoa

kukac írta:
Ivoa írta:
samsung írta:https://www.facebook.com/Radio1Pecs?fref=ts
Legalább a bugyuta nevű "Pécs FM"-et elfelejtették.
- de legalább vicces lett volna az rds :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez de nem jutott az eszembe :DDDD
(főleg kellemetlen lett volna, ha a körzet elhagyásával P_CS FM lett volna a kiírás :D)
 #116633  Szerző: Ivoa

samsung írta:https://www.facebook.com/Radio1Pecs?fref=ts
Legalább a bugyuta nevű "Pécs FM"-et elfelejtették.
Ha vannak új introk (most már nem ártana, három év alatt meg lehetett ezeket is unni) Pécsett és Komlón, kérjük őket :)

Amúgy meg a régi Rádió 1 Facebook oldalt nem tudták volna magukkal hozni? Nem hiszem, hogy sokakat zavarna a pécsi tematika. (még ha elsőre fura is egy nyíregyházinak)
 #116630  Szerző: adam1400

köszi ezen lesz stream?
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 482