RADIOSITE Fórum

• Árvíz FM

#116792  Szerző: mimi

Sokat hallgattam ma, és még mindig nem tudom, miért jobb ez, mint a Kossuthon a sűrűbb híradás. Az érdemi tartalom bőven elfért volna ott is, ráadásul fokozatosan lehetne csökkenteni az árvízi helyzet elmúltával, itt meg erőlködhetnek, amikor már nem lesz elég hír.
 #116791  Szerző: molnarb

Az előbb ment egy bejátszás, ahol a Orbán Viktor magyarázta a jelenlegi állapotot, majd lekonf. "Orbán Viktor miniszterelnököt hallották, aki személyesen irányítja a munkálatokat."

Nah, nekem ez a bajom az egésszel. :(
 #116769  Szerző: mimi

Mivel a média fő feladata a tájékoztatás és nem az, hogy napi háromszor meghallgassuk a szálljelkismadarat, eleve az államnak nem nagyon kell belefolynia. Itt a tájékoztatás elgörbült abba az irányba, hogy a politika üzeneteit közvetíti és nem a valós történéseket, ebbe még egy állami rádiót bekívánni a másik meglévő öt mellé nem egészséges dolog. Egyébként minél többet gondolkodom, annál közelebb jutok ahhoz, hogy lehetne élet állami média nélkül is, Amerikában például jól megvannak nélküle. Lehetne helyette egy PBS-szerű valami, kisebb méretekben, ami társadalmi szervezetek hozzájárulásaiból és magánadományokból üzemel.
 #116766  Szerző: kukac

@sandav2013: "Meglehetne az árvíz után csinálni például állami
kereskedelmi rádiónak. Szerintem."
- persze, mindent lehet, akár vissza is állíthatjuk a kommunizmust. Szerintem.
 #116763  Szerző: csokie

Wolfman írta:
sandav2013 írta:Meglehetne az árvíz után csinálni például állami kereskedelmi rádiónak. Szerintem.
Állami kereskedelmi rádió nem lehet. Ezért adták el anno a Danubiust is.
Akkor módosítsák meg a törvényt, elvégre ez nagyon megy mostanában ;)
 #116762  Szerző: Wolfman

sandav2013 írta:Meglehetne az árvíz után csinálni például állami kereskedelmi rádiónak. Szerintem.
Állami kereskedelmi rádió nem lehet. Ezért adták el anno a Danubiust is.
 #116761  Szerző: sandav2013

Meglehetne az árvíz után csinálni például állami kereskedelmi rádiónak. Szerintem.
 #116760  Szerző: kukac

@mlaszlo: egyet értünk, a közszolgálat, a kultúra általában veszteséges terület, mindenütt a világon a közszolgálat kereten belül, állami feladat közpénzekből finanszírozni ezt a szegmenst, nem a piacbol elo kereskedelmi média feladata ez. Más kérdés hogy akkor már vannak ennél fontosabb kulturális irányzatok, melyeket inkább kellene futtatni, mint az elmúlt 40-50 év levitézlett slágereit, de ez már nem annyira ízlés, mint inkább kultúrpolitikai megítélés alá kell essen, én mindenesetre a jelenlegi kulturpolitika Dankó rádiós irányvonalát is meglehetősen károsnak tartom és nem azért, mert mondjuk magát a műfajt fertelmesen kommersznek, felületesnek, primitivnek tartom - de ha tele a gyomor, nem látszik a nyomor...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 21