RADIOSITE Fórum

• Árvíz FM

#116949  Szerző: forlife70

Gyurii írta:Szimpla ürügy volt az árvíz. Állítom fog szólni egyből más adó a beígért 1 hónapos "ideiglenes" rádió után.
(Amúgy kíváncsi leszek, hogy mondjuk 2 hét múlva milyen tartalom fog szólni az ÁRVÍZ FM-en, addigra már annyira lefog csengeni, hogy kutyát se érdekel majd már bocs.)
Tegnap egész hosszan hallgattam. A 16 órás hírek után Mátyus Kati beköszönése alatt megjelent egy tuc-tuc aláfestő, ameddig általános infókat mondott az árvízről, majd Garamvölgyi telefonos kapcsolásával keverték le. Az első naphoz képest vannak már értékelhető szignálok (btw: jól hallom, hogy a station voice a Petőfis gyerek???), pofásodik az arculat, az biztos...

Én rögtön arra gondoltam, - ahogy Gyurii írod - hogy az árvíz egy ürügy arra, miért lehessen használni a frekicsomagot, "próbálkozgatni" rajta, majd egy jól irányzott jogi aktussal előbb-utóbb közszolgálati csomaggá tenni, és azon az MTVA indítana egy másik zenés, informatív állomást. Mondjuk a Juventus (Sláger) CD-it leporolva a 40+ -os Omegán felnőtt kamionsofőr rétegnek szólóan... (egyébként nem lenne rossz egy ilyen, csak mondjuk kereskedelmi formában...)
 #116902  Szerző: LuciFerko

előbb katasztrófavédelmi rádiót mondott br a csaj
 #116901  Szerző: mimi

egon2 írta:A
Kossuth rádió déli kronika c.hírmüsorát is átveszi az
árviz fm.
köszönjük, Sherlock Holmes!
 #116897  Szerző: egon2

A
Kossuth rádió déli kronika c.hírmüsorát is átveszi az
árviz fm.
 #116878  Szerző: donder

Egy kicsit lejjebb az agarakkal.. Oké hogy nemtetszéseiteket nyilvánítjátok de azért TI SE (!!!!!) essetek már át a ló túloldalára...
Én is tudnék sokmindent és sokmindenkit szídni, stb, de ha ezt ki is nyílvánítanám akkor nem lennék itt moderátor...

Szóval nyugi... :ayfkm:
 #116854  Szerző: csokie

egon2 írta:Ennek a számnak a lejátszása is nagy baki lenne most az Árvíz védelmi rádión:))) http://www.youtube.com/watch?v=c_7w1lRq3dU
Ez meg mehetett volna akár a hosszú tél alatt is : http://www.youtube.com/watch?v=i91_ZIuGj4o
 #116851  Szerző: kukac

@sandav2013: "Jó BOCSÁNAT MOST ISMERKEDEK A
HOZZÁSZÓLÁSÍRÁSSAL ITT, EDDIG CSAK
OLVASTAM AZ ESEMÉNYEKET"
- egy apró megjegyzés: azért mert van caps/lock a billentyűzeten, még nem feltétlenül kell kommentírás közben benyomva tartani - és ez nem csak az itteni hozzászólás írásra vonatkozik.
 #116849  Szerző: sandav2013

djlacee írta:: "Egy apró megjegyzés: attól, hogy ilyen atom sok
szín létezik, meg hogy ennyi hangulatjel van, az
nem azt jelenti, hogy egy hozzászólásba mindet
bele kell süríteni"
Jó BOCSÁNAT MOST ISMERKEDEK A HOZZÁSZÓLÁSÍRÁSSAL ITT, EDDIG CSAK OLVASTAM AZ ESEMÉNYEKET
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21