RADIOSITE Fórum

• Árvíz FM

#116975  Szerző: kukac

LuciFerko írta:"Az Árvízvédelmi rádiót hallják a NeoFM hullámhosszán"
Az előbb hangzott el.
tudni kell olvasni a sorok között, ez egy burkolt fenyegetés. fordítok: "neofm hullámhosszán" = a neofm megszűnt, elsüllyedt, elvitte az ár (erre utal a hullám is), a hossz azt jelenti, hogy még jó sokáig nem lesz a helyén ilyesmi, úgyhogy jobb lesz beletörődni. Árvízvédelmi rádió = megvédjük a lakosságot attól, hogy mindenféle NeoFM-ek (Neo = NeoLiberális) garázdálkodjanak. Így jár az, aki nekünk nem szimpi, elviszi az ár. Hullám = birtokviszonyt jelző kifejezés = az én hullám, vagyis lehet hogy nekem is annyi hogy ezt most itt kifejtettem, úgyhogy inkább nem folytatom.. (folytatom = folyik = ár, szóval értitek...)
 #116973  Szerző: kukac

csabyke írta:Nem tok mind1, hogy allami vagy kereskedelmi -e egy radio? A lenyeg, hogy tetszen...
xD

Masoljak le a nalunk fejlettebb orszagok radios arculatait es ennyi...

A Magyarok mindig meg akarjak mutatni, hogy ok jobban tudjak, csak eppen szarabbul tudjak - es nem csak ON teren...
Vannak jol bevalt mechanizmusok.... A sikeres dolgokat masolni a sikerteleneket kerulni kell

Az pedig, hogy most egy Ö3/SWR3/Bayern3/NDR2 arculatu radio allami vagy privat? Tok mind1 nem?

A TV csatornak erdekes modon kepesek masolni a JOL BEVALT musorokat, amikre tapadnak a nezok! Ja, hogy a szinvonal nulla? Akkor is zabalja a nep :)
neked lehet hogy mindegy, nem a te pénzed van benne egy magánrádióban, akinek nem adóforintokból, hanem a piacról kell megélnie...
de ha netán van egy vállalkozásod, akkor kívánom neked hogy tapasztald meg, milyen amikor egy tollvonással kirántják a megélhetésed azzal hogy egy lényegesen tőkeerősebb vállalkozással kell versenyezned! remélem az is tökmindegy lesz...
 #116970  Szerző: csabyke

Nem tok mind1, hogy allami vagy kereskedelmi -e egy radio? A lenyeg, hogy tetszen...
xD

Masoljak le a nalunk fejlettebb orszagok radios arculatait es ennyi...

A Magyarok mindig meg akarjak mutatni, hogy ok jobban tudjak, csak eppen szarabbul tudjak - es nem csak ON teren...
Vannak jol bevalt mechanizmusok.... A sikeres dolgokat masolni a sikerteleneket kerulni kell

Az pedig, hogy most egy Ö3/SWR3/Bayern3/NDR2 arculatu radio allami vagy privat? Tok mind1 nem?

A TV csatornak erdekes modon kepesek masolni a JOL BEVALT musorokat, amikre tapadnak a nezok! Ja, hogy a szinvonal nulla? Akkor is zabalja a nep :)
 #116965  Szerző: LuciFerko

"Az Árvízvédelmi rádiót hallják a NeoFM hullámhosszán"
Az előbb hangzott el.
 #116961  Szerző: kukac

mihalylovics írta:
kukac írta:@forlife70: "Mondjuk a Juventus (Sláger) CD-it leporolva a 40+
-os Omegán felnőtt kamionsofőr rétegnek
szólóan... (egyébként nem lenne rossz egy ilyen,
csak mondjuk kereskedelmi formában...)"
- aham, mert a neo-nak is annyira bejött a 40+-os vonal...
Lehetne AC rádió, csak akkor már ne abban az elcsépelt, "slágerrádiós", unalmas formában, hanem kicsit nyitottabban, mint pl. ahogy most a Rádió 6 vagy a Balaton/Part FM csinálja. Tudom, hogy ezek helyi adók, de simán lehetne országos is ilyen zenei kínálattal, szerintem...
- azt azért tegyük hozzá, hogy a sláger előzetesen gondosan tesztelt dalokat engedett adásba, tehát amit ő játszott, az a célcsoport ízlésének leginkább megfelelő, legkisebb elkapcsolási faktorral rendelkező dalcsokor. ennél csak rosszabbat lehet kiválogatni, mindig borzongással tölt el, amikor vidéki rádiókba belehallgatva mindenféle 80-as italodiszkó és egyéb, korszerűtlen hangzású, ismeretlen jatagánokat tolnak zenetudós szerkesztő kollégák, akik bizonyára meg vannak győződve arról, hogy a hallgatóság kajálja azt a csörgő-zörgő 12"-es fostalicskát, aminek mind a 8 percét, az első taktustól az utolsóig adásba szuszakolja... ennyit a 'kicsit nyitottabb' formáról.
 #116960  Szerző: mimi

szerintem kéne csinálni egy tízlemezes CD válogatást, amire ráférne minden slágerrádiós zene és a bumeráng összes vicces pillanata, és akkor mindenki megnyugodna
 #116956  Szerző: markfelt

mihalylovics írta:
Lehetne AC rádió, csak akkor már ne abban az elcsépelt, "slágerrádiós", unalmas formában, hanem kicsit nyitottabban, mint pl. ahogy most a Rádió 6 vagy a Balaton/Part FM csinálja. Tudom, hogy ezek helyi adók, de simán lehetne országos is ilyen zenei kínálattal, szerintem...
semmi nem indokolja, se hallgatói, se hirdetői oldalról (ne vegyük figyelembe a kereskedelmi alapú közrádió elcseszett ötletét). a zenebuzik ne rádiózzanak.
 #116954  Szerző: mihalylovics

#116953  Szerző: kukac

@forlife70: "Mondjuk a Juventus (Sláger) CD-it leporolva a 40+
 #116952  Szerző: djlacee

Ez egyszerűen nem történhet meg, pályáztatni kell, és kész

és továbbra is valami ilyesmit képzelnék el

Kép
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21