RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#117171  Szerző: comet

Most már ideje lenne rendbe tenni a weboldalt is! :hit:
 #117138  Szerző: markfelt

keszthely elegánsan ki van hagyva, a többi egy mezei autórádióval is teljesül a 105.7-en
 #117135  Szerző: Nickman

JacquesHordeaux írta: "O3 - Ozone Fm Jó hétvégét! :) Hétvégi találós kérdés: Mit ábrázol a rajz? :)"

Forrás: Facebook
Azért én nem karikáztam volna be az egész Balatont.
 #117130  Szerző: kukac

JacquesHordeaux írta:Kép
"O3 - Ozone Fm Jó hétvégét! :) Hétvégi találós kérdés: Mit ábrázol a rajz? :)"

a.) egy távoli jövőben rendezendő olimpiai játékok helyszínei, csak még nem álltak össze a karikák.
b.) atomtámadásra kijelölt terület egy örült észak koreai diktátor asztalán lévő térképen.
c.) illegálisan használt, painbrush-sal tuningolt google maps-kép, amin ki tudja milyen megfontolásból valaki bekarikázott néhány, kizárólag számára fontos területeket (más nem derül ki ebből).

lefedettségi térképnek még véletlenül sem nézném :)
egyébként korrekt a nicked! :)
 #117129  Szerző: JacquesHordeaux

Kép
"O3 - Ozone Fm Jó hétvégét! :) Hétvégi találós kérdés: Mit ábrázol a rajz? :)"

#117109  Szerző: Csongii

hegeri írta: FM adáson sincs, én is kíváncsi lennék rá miért.
Én max arra tippelnék, hogy a pályáztatáshoz lehet köze. Hamarosan újra nyerhetik és akkor indul el rajta talán teljes műsor.
 #117081  Szerző: hegeri

Amúgy (stream alapján figyeltem) a mosonmagyaróvári Ozone FM-en miért nincsenek hírek?
FM adáson sincs, én is kíváncsi lennék rá miért.
 #117074  Szerző: Nickman

Az Ozone FM-en is megy már balatoni adás promója, bár konkrétan nem hangzik el benne hogy Balaton 105.7 vagy valami.
Meg ha valaki nem látta volna a Radiosite facebook oldalán kiposztolt részletet akkor: https://soundcloud.com/radiosite-hu/mai ... -maximumon

Amúgy (stream alapján figyeltem) a mosonmagyaróvári Ozone FM-en miért nincsenek hírek?
 #116734  Szerző: Milán

Most sem tudni hogy mikor indul el?
 #116313  Szerző: comet

A weboldalnak nincs igazán gazdája...
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 108