RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#117257  Szerző: Csongii

kukac írta: az összes? és mi lesz az alisca-val?
Ezt én nem tudom, én csak láttam az Ozone megosztást amin be volt jelölve, hogy az Alisca frekiken is az a Format megy majd, ami az Ozone-n. Ez miként valósul majd meg vagy egyebet nem tudok, július elseje után meglátjuk. :)
 #117256  Szerző: kukac

Csongii írta:
Ivoa írta:
adam1400 írta:akit érdekel itt lehet hallgatni a balatonit: http://s2.hangado.net:8880/ozone_tihany
Július 1-jén az Alisca frekik is "ózonná alakulnak"?

Igen, így szól most a fáma.
az összes? és mi lesz az alisca-val?
 #117255  Szerző: Csongii

Ivoa írta:
adam1400 írta:akit érdekel itt lehet hallgatni a balatonit: http://s2.hangado.net:8880/ozone_tihany
Július 1-jén az Alisca frekik is "ózonná alakulnak"?

Igen, így szól most a fáma.
 #117242  Szerző: Dawe1797

És a nyíregyháziról nincs stream?
 #117113  Szerző: kukac

frekivadasz írta:Nem volna az "szakmaiatlan", ha a bejáratott hallgatói kör hirtelen egy teljesen idegen hangzású szlogent kapna?
jó kérdés, ezen el lehet merengeni hogy mi a rosszabb,
a.) ha azt játszom hogy én vagyok a télapó, azt mondom hogy én vagyok a télapó, csak közben szépen lassan átvedlek húsvéti nyuszivá, de továbbra is azt állítom hogy én vagyok a télapó - de már nem is emlékeztetek rá senkit...
b.) azt játszom hogy én vagyok a télapó, azt mondom hogy én vagyok a télapó, de a gyerek láthatóan már baromira unja és különben is odakint már kitavaszodott - akkor őszintén bevallom: -"figyelj kiskrapek, holnaptól a télapó elmegy szundizni, de jön helyette a húsvéti nyuszi, rengeteg színes húsvéti tojással és sok sok meglepetéssel, meglátod sokkal jobb lesz neked mint amilyen eddig volt!"... jól bepromózom, majd a bejelentett módon "átállok"...

marketing szempontból én személy szerint a b-verziónak adnék nagyobb esélyt :)
 #117100  Szerző: frekivadasz

Nem volna az "szakmaiatlan", ha a bejáratott hallgatói kör hirtelen egy teljesen idegen hangzású szlogent kapna?
 #117098  Szerző: kukac

Ez inkább szomorú, ez azt mutatja hogy ennyi maradt mára az egykori rádió1 kreativitásából.
 #117097  Szerző: Ivoa

Igazán mókás, hogy az összes, a R1-hez köthető utódadó magával vitte a szlogen egy darabját:
- Ozone FM: "Mai slágerek, maximumon"
- Rádió.1 Nyíregyháza: "Csak mai sláger megy"
- Szolnok FM: "Helyből a legjobb sláger megy"

:troll:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 482