Nézd meg, mennyi ugyanarra a vonatra mondjuk jövő szerdára Bp-Tatabánya (64 km), vagy Tatabánya-Győr (67 km) között a pót- és helyjegy, valamint mennyi Győr és Sopron között (85 km). Egységesen nem ugyanannyi. Hajrá MÁV!
adminisztrator írta:de azért ezen ne vesszetek össze, kicsit olyan, mintha azon vitáznátok, hogy a szarvasszar vagy a nyúlszar büdösebb-e.Én nem.
adminisztrator írta:djlacee írta:oké laci, onnan indult az egyel arrébb lévő peronról a gysev tapolcán át szombathelyre. elmegyek vele székesfehérvárig legközelebb, de ha szar lesz a légkondi, kiheréllek.adminisztrator írta:jjó, hát, nyilván én sem élek álomvilágban, csak legalább pár percre (egész pontosan két és fél órára) szerettem volna azt hinni, hogy 2013-ban ebben az államban, ennyi pénzért - ha már ilyen szépen be van valami csomagolva- , azt kapom, amit állításuk szerint kínálnak.GYSEV-nél sima személykocsikban is van klíma
egyébként szerintem ki lehetne tisztítani, meg lehetne javítani azt a klímát...
deal?
djlacee írta:oké laci, onnan indult az egyel arrébb lévő peronról a gysev tapolcán át szombathelyre. elmegyek vele székesfehérvárig legközelebb, de ha szar lesz a légkondi, kiheréllek.adminisztrator írta:jjó, hát, nyilván én sem élek álomvilágban, csak legalább pár percre (egész pontosan két és fél órára) szerettem volna azt hinni, hogy 2013-ban ebben az államban, ennyi pénzért - ha már ilyen szépen be van valami csomagolva- , azt kapom, amit állításuk szerint kínálnak.GYSEV-nél sima személykocsikban is van klíma
adminisztrator írta:jjó, hát, nyilván én sem élek álomvilágban, csak legalább pár percre (egész pontosan két és fél órára) szerettem volna azt hinni, hogy 2013-ban ebben az államban, ennyi pénzért - ha már ilyen szépen be van valami csomagolva- , azt kapom, amit állításuk szerint kínálnak.GYSEV-nél sima személykocsikban is van klíma