RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#117445  Szerző: noartist

frekivadasz írta:Igen, erről már volt szó valahol. Ha vájt fülem nem csal, beújítottak valami szubharmonika processzort a mikrofonok alá.
:smoke:
 #117444  Szerző: frekivadasz

Igen, erről már volt szó. Ha vájt fülem nem csal, beújítottak valami szubharmonika processzort a mikrofonok alá. Már csak be kellene állítani az egész audioláncot, hogy 'eltűrje' ezt az újonnan érkezett mélyhangcsomagot.
 #117442  Szerző: Roger

Mint ha valami nem jól lenne belőve...fél hangerőn se tudom hallgatni mert betorzúl az egész.../ Rádió1, Class ugyanazon a hangerőn nem... :yeah:
 #117416  Szerző: Gyurii

40km-nyit rapakolnanak lehetne hallgatni eleg sok helyen...
 #117351  Szerző: IstvánB

Most nagyon torzít a beszéd, szinte zavaró. Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel nekik...
 #117329  Szerző: bertokattila

Balatonföldváron tavaly nyáron hifin tökéletes volt , autóban már nem annyira, de most még a telefonommal is recsegésmentesen fogom.
 #117315  Szerző: Gyurii

adminisztrator írta:
Gyurii írta:
samsung írta:Én még Balatonlellén is simán tudtam fogni... aranyat ér ez a 89.5
Terjedéskor vagy alapból? Akkor nálunk azért nem fogható, mert nem arra van az antenna irányítva, vagy laposban vagyunk... :gülü2:
reggel, délben este is fasza lellén, de még nyugatabbra is.
Hmm.. Azért télen kíváncsi lennék.. :D Mindegy, távolság majd ugyanaz ide, de itt nem jön! :)
 #117314  Szerző: markfelt

Gyurii írta:
samsung írta:Én még Balatonlellén is simán tudtam fogni... aranyat ér ez a 89.5
Terjedéskor vagy alapból? Akkor nálunk azért nem fogható, mert nem arra van az antenna irányítva, vagy laposban vagyunk... :gülü2:
reggel, délben, este is fasza lellén, de még nyugatabbra is. mondjuk egy átlagos autórádióval nézve.

(korábban ennek nem volt jelentősége, mivel a 89.5-höz hozzá volt kapcsolva a siófoki 92.6 és fonyódi 101.3 is és automatikusan váltott a helyi adókra a tuner. akkor még a juventus szólt.)
 #117313  Szerző: samsung

hát fogalmam sincs :D tavaly voltunk nyaralni és a nyaralóból simán befogtam 1 telefonal
  • 1
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 565