RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#117514  Szerző: asr27

nem jelent sokat, csak leírtam.
Nekem is gyanús ez a Stereozás. Majdnem minden zene után az a szignál megy le. Lehet, hogy tényleg csak a NiteRise brandet szerezte meg Jones és kénytelen átnevezni a rádiót... de ez is csak egy feltételezés még mielött valaki leharapja a fejem!
 #117512  Szerző: djlacee

Türelem tornaterem ;)
 #117511  Szerző: Butters

asr27 írta:Most hallottam, hogy újra reklámozzák az android appjukat, eddig még ezt sem nyomatták kb fél éve.
És ez szerinted jelent bármit is?
 #117509  Szerző: asr27

Most hallottam, hogy újra reklámozzák az android appjukat, eddig még ezt sem nyomatták kb fél éve.
 #117508  Szerző: Butters

samsung írta:
djlacee írta:Amúgy a Rise-on ilyen szignálok mennek, hogy "Balaton FM 98.9 In Stereo"
ez valami Dj-nek a felmondása volt csak levágták az elejét... az eleje:Balaton Best Dance Radio RiseFm In Stereo... de lehet nem is Stereo-t mond :D
Igen ez a DJ Chus In stereo c. műsorából lett kivágva...szánalmas
 #117507  Szerző: Butters

samsung írta:igen azért mert azt hittem hogy jobb lesz az új brigád... meg azért rájöttem hogy régen mért nem voltak minden este műsorok...Lehet kurvára unalmasak volta Timoék de akkor legalább zeneileg jó volt a rádió és foglalkozva volt vele...
Folyamatosan fogyóban volt a pénz. Gyakorlatilag 2 műsorvezetővel ment majdnem egy évig a komplett rádió. Csodát nem szabad várni...
 #117506  Szerző: samsung

asr27 írta:Azért kíváncsi lennék, hogy a médiatanács felé van-e tartozásuk. Az áramot gondolom fizetik, mert akkor már off lenne rég.
Meg arra is, hogy egyáltalán aláírták-e a Győri 96.4-re a szerződést... :stare:
alá csak nem fognak elindulni
akkor van baj ha a Miskolci is hozzájuk tartozik.. mert akkor ott is csend lesz 1 ideig
 #117505  Szerző: asr27

Azért kíváncsi lennék, hogy a médiatanács felé van-e tartozásuk. Az áramot gondolom fizetik, mert akkor már off lenne rég.
Meg arra is, hogy egyáltalán aláírták-e a Győri 96.4-re a szerződést... :stare:
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 470