RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#117611  Szerző: asimov

Akkor nem ugyanazt a RisFM-et hallgatjuk... nálam bakinak számít az is, ha zeneszámok egyszerűen félbemaradnak és már kezdődik is a másik zene, bármiféle átkeverés nélkül.
samsung írta:... eddig még nem volt Baki...
 #117610  Szerző: samsung

Ma egész jó a zenei felhozatal, eddig még nem volt Baki és 2900-as átlag hallgató megvan. Így a ClassFM mögött második lehallgatottabb Rádió a neten.
 #117551  Szerző: kukac

Nem gondoltam volna hogy 2013-ban egy fm rádiónak kommunikációban mindössze annyira telik hogy sztereóban sugározza a műsort az adott frekin.
 #117550  Szerző: asimov

Belehúzhatnának valami rendes műsorvezetésbe, mert a zenék esténként nagyjából rendben vannak, de olyan "keverések" történnek néha, hogy a szőr feláll a hátamon: gyakorlatilag egy szimpla átkapcsolással szólal meg az következő zene, pedig a szóbanforgó zenei stílus igen jól keverhető át!
 #117532  Szerző: Chucky

Szerintem ennyi vergődés, kétes hírek után akármit is csinálnak, nem fog működni!
Persze ne legyen igazam!
Mindenesetre sok sikert, bárki is áll a próbálkozás mögött! :(
 #117529  Szerző: samsung

csokie írta:
samsung írta:
csokie írta:samsung: minket csak a szánalmas gyerekes vergődésed zavar (feleslegesen), de az piszkosul. És az a legszörnyűbb, hogy sosem fogsz megváltozni, mint ahogy a hőn szeretett rádiód sem.
ez van
Köszönöm, különb választ nem is vártam.
nem fogok belefolyni vitába mert egyből kibannolnak.
 #117528  Szerző: csokie

samsung írta:
csokie írta:samsung: minket csak a szánalmas gyerekes vergődésed zavar (feleslegesen), de az piszkosul. És az a legszörnyűbb, hogy sosem fogsz megváltozni, mint ahogy a hőn szeretett rádiód sem.
ez van
Köszönöm, különb választ nem is vártam.
 #117527  Szerző: samsung

ez van
 #117526  Szerző: csokie

samsung: minket csak a szánalmas gyerekes vergődésed zavar (feleslegesen), de az piszkosul. És az a legszörnyűbb, hogy sosem fogsz megváltozni, mint ahogy a hőn szeretett rádiód sem.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 470