RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#117735  Szerző: origo20

Énis várom őket.Mostanság totál szétvan esve a Rádió 1 legalább is itt az Aliscán,ritkán van szignál és nincs semmi műsorvezetés.
 #117731  Szerző: Dawe1797

asimov írta:Kiváncsi vagyok...
Én is. Még jó, hogy pont hétfőn megyek a Balatonra, így tudom majd hallgatni :)
 #117697  Szerző: asimov

Kiváncsi vagyok...
 #117608  Szerző: markfelt

igazán kellemes, amikor mész kocsival mondjuk úgy fonyód magasságában, jól fel van hangosítva, mert negyed akkora a löket, mint más magyar rádióknál, plusz ott már kellően zavart a jel ahhoz, hogy a horvát közszolgálati 2-es belekrákogjon. és akkor majd' kiesnek a hangszórók. enyhe infarktus-gyanús.

mindezek tetejében néha megszakad az adás és támad wolf kati is az emergency playlist kezdődalaként, óránként többször...

arról nem is beszélve, hogy én 128 kbps-nak hallom a moduláció minőségét.
 #117607  Szerző: markfelt

Milán írta:
Jani98 írta:De gondolom júliustól rendes Ozone lesz a 105.7-en :question:
Így van.
szerintem még nem, de előbb amúgy is rendbe kéne rakni műszakilag, mert így szar. a régi rádió 1 se volt sose kifogástalan, de ez kritikán aluli.
 #117606  Szerző: Milán

Jani98 írta:De gondolom júliustól rendes Ozone lesz a 105.7-en :question:
Így van.
 #117605  Szerző: noartist

De gondolom júliustól rendes Ozone lesz a 105.7-en :question:
 #117593  Szerző: markfelt

a rádió műsora kvázi rendben van, de a balatoni adás műszakilag nem lesz jó úgy, ahogy most az ozone stúdióban készített rádió 1 megy.

adásprocesszor hallhatóan nincs, halk is az egész.

mellette 3 percenként megszakad az adás, és elindul wolf kati szuperslágere, a szerelem miért múlsz. az elmúlt egy órában hatszor.

a fentiek most amellé jöttek be, hogy évek óta 5-10 percenként elhalkul pár mp.-re az adás. tipikusan azt a tünetet produkálja, amikor nem kap elég sávszélességet (sávszélesség-tartalékot) a barix.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 108