Sajnos Jabin nem tudta végigmondani hogy lájkoljuk a 150 lájkos facebook oldalukat mert hirtelen átváltott 8 órakor :-/

[OFF:]
Az egyik (nálam) vezető netrádió (ha éppen net közelben vagyok és rendes kihangosítás is van):
http://www.pulsradio.com/
Rádiónként, jellemzően 5 darab, 192 kbps-es stream-jük üzemel (ez ám a redundancia!) valamint nagyon nagyon jó track-ek, átkeverések és és mixek. És ami a lényeg: a Trance csatornájuk nem csak nevében az, hanem valóban Trance zenei csatorna.
Tegnap este hallgattam a Rádió Face/Trance csatornát úgy egy órát és szerintem, finoman fogalmazva is, igencsak tágan értelmezik a Trance fogalmát, vagy én nyúltam bele egy elrontott playlist-be.
[ON]
----------------------------------
Szerk:
Javasolnám felvenni a netrádiók közé a Pulse radiot és némi kategorizálás is elférne ott, mert ahogy gyűlnek a "versenyzők", úgy lesz egy nagy és áttekinthetetlen lista az egész topic.
(A rádiók nevéből nem mindig következik egyértelműen az, hogy milyen zenei stílusban dolgoznak)
Attis írta: Kb. 3 nap alatt unnád meg. Én 14-16 óra között hallgattam bele az elmúlt hetekben mindennap, már fejből nyomom a playlist-et. Ebben az időszakban sok újdonság nincs, konkrétan mindig ugyanaz.
Samsung!
Összeizélsz, mennyi hasonló, sőt jobb netes rádió van. (Főleg, hogy ezt is neten hallgatod...) Úgy néz ki, ennek lőttek.