RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#117722  Szerző: Szd96

mlaszlo írta:
A VIVA-n nagyon esztétikus a kép közepére kiírt előadó és számcím ...
A csatorna hangja is elég vacak, mintha tömörítve lenne.
Érdekes, mert itt miskolcon upc analogon tökéletes a hang, viszont digitalon valóban tömörített hatasa van. Bár előfordul olyan klip, ami alatt alapból fos a hang.
 #117668  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

mlaszlo írta: Viszont úgy látom nem lesz kapcsolójelezés, a Comedy Central fix 16:9-es, most éppen szép gyászkeretes a Jim szerint a világ ...
A Simpson család 4:3-as része meg éjfélkor simán lement 16:9-ben... csonkolt képpel. :(
 #117641  Szerző: Mipi

mlaszlo írta:
jeek írta: Ez nem teljesen gyászkeretes.
Ez inkább a 21:9 ha jól tudom, a Comedy Central Extra-n is gyakori ez a képarány.
Egy zömmel 4:3-as tartalmakat sugárzó csatornánál azért jó lett volna kapcsolójel, bár tudom az angoloknál ez nem szokás.

Jaja! Most már tényleg olyan mint a német VIVA. Lehetőleg a zene-valóságshow arány ne változzon. Inkább legyen több zene!
 #117635  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Ez nem teljesen gyászkeretes.
Ez inkább a 21:9 ha jól tudom, a Comedy Central Extra-n is gyakori ez a képarány.
Egy zömmel 4:3-as tartalmakat sugárzó csatornánál azért jó lett volna kapcsolójel, bár tudom az angoloknál ez nem szokás.

#117628  Szerző: tomee87

mlaszlo írta: Viszont úgy látom nem lesz kapcsolójelezés, a Comedy Central fix 16:9-es, most éppen szép gyászkeretes a Jim szerint a világ ...
Ez nem teljesen gyászkeretes.
 #117626  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Csillogós lett a Viva TV logója :D
És a Nickelodeon?
A Nickelodeon továbbra is 4:3-as, pedig a sorozatok nagy része ott is mehetne 16:9-el.
Viszont úgy látom nem lesz kapcsolójelezés, a Comedy Central fix 16:9-es, most éppen szép gyászkeretes a Jim szerint a világ ...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 106