RADIOSITE Fórum

• Telekom

#117977  Szerző: szemilan

Jani98 írta:HD minőségű hangátvitel a Telekomnál http://hvg.hu/tudomany/20130702_tmobile_telekom_hd_hang
Az a baj, hogy ez már csak "reklám".... A szolgáltatónak kevésbé érdeke az, hogy az amúgy is leterhelt 3G hálózatra áttérjenek a telefonáló ügyfelek. Elsősorban adatforgalomra használnák, ugyanakkor muszáj valahogy felszabadítani a 2G-s sávok egy részét, hogy átállíthassák idővel 3G-re. Persze ez elég kényszer megoldás, a frekvencia szerzés lenne a jó megoldás.
 #117816  Szerző: noartist

Attis írta:Xperia P alapból T-Mobile-t ír, de ha lekérem az elérhető hálózatokat, akkor ott már Telekomot talál.
Csatlakozom.De nekem egy független Huawei van.
 #117814  Szerző: Attis

Xperia P alapból T-Mobile-t ír, de ha lekérem az elérhető hálózatokat, akkor ott már Telekomot talál.
 #117807  Szerző: frekivadasz

A jó öreg 5110-en is T-Mobile H, sőt gombnyomás után rövid ideig még WESTEL 900-at ír :)
 #117791  Szerző: mimi

nekem még mindig T-Mobile HU, viszont most hogy mondod, végre tudom, miért írja telefonálás közben azt, hogy THU. nem tudtam összerakni, mi volt csütörtökön.
 #117790  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

adminisztrator írta:mindeközben átváltott "telekom hu"-ra "t-mobile hu"-ról a kijelző

Kép
Tök érdekesen nekem butatelefonon (Sony Ericcson W200i) csak ennyi van írva operátorlogonak: THU
Szerintem így kicsit hülyén néz ki. Pláne, hogy poénból saját magam vagyok a háttérképem, és olyan, mintha a homlokomon lenne ez a 3 betű.
 #117701  Szerző: szemilan

Így van, megkezdődött az Operátor logó átírása.
adminisztrator írta:mindeközben átváltott "telekom hu"-ra "t-mobile hu"-ról a kijelző

Kép
 #117700  Szerző: markfelt

mindeközben átváltott "telekom hu"-ra "t-mobile hu"-ról a kijelző

Kép
 #114534  Szerző: szemilan

Pert vesztett a Telekom a csekkdíj miatt

A Fővárosi Törvényszék megállapította, hogy a Telekom tisztességtelenül alkalmazta általános szerződési feltételeit az érintett időszakban, ezért azokat érvénytelennek nyilvánította.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 27