samsung írta:Viszont ha nem indulnak el Győrben úgy hogy megvan kötve a szerződés akkor Balcsinak is annyi nem?Nem, csak bukták a frekit.
samsung írta:Viszont ha nem indulnak el Győrben úgy hogy megvan kötve a szerződés akkor Balcsinak is annyi nem?Nem, csak bukták a frekit.
Milán írta:Hát ez a kérdés hogy akarnak-e egyáltalán halasztást kérni vagy kértek-e már... vagy egyáltalán nem érdeklik őket az egész.samsung írta:ameddig van Balcsin addig nem megy szerintem a Topic temetőbeHa meg még nem kértek halasztást, de szeretnének, általában azt is szoktak adni.
Egyébként 13-án jár le a 90 nap
samsung írta:ameddig van Balcsin addig nem megy szerintem a Topic temetőbeHa meg még nem kértek halasztást, de szeretnének, általában azt is szoktak adni.
Egyébként 13-án jár le a 90 nap
Jani98 írta:Elindult?Nem.Topictemető, ezt is kivégeztükMég van 23, és fél órájuk!
Jani98 írta:Elindult?Nem.Topictemető, ezt is kivégeztükMért nem mentek el a <fakutyába>? Ott vergődjetek.
Jani98 írta:De nem is kell külön műsort csinálni... csak Hálózatba kell kapcsolódni... szóval kétlem hogy annyira hatalmas pénz lenne. Főleg hogy ma is lement 3 különböző reklám...samsung írta:Viszont számomra az a felháborító hogy itt össze vissza hazudgálnak nekünk. Hogy ilyen olyan műsorok lesznek, nagy élet meg minden.......Közbe meg úgy leépül a rádió hogy lassan a Crazy Fm színvonalasabb lesz ennél.... Legalább mondanák meg az igazat...Nincs pénz szerintem.Már egy győri adóra sem.
Én már itt várok Február óta(sőt már szeptember mert azt hittem Pestre lesz Freki) és semmi se történik...
samsung írta:Viszont számomra az a felháborító hogy itt össze vissza hazudgálnak nekünk. Hogy ilyen olyan műsorok lesznek, nagy élet meg minden.......Közbe meg úgy leépül a rádió hogy lassan a Crazy Fm színvonalasabb lesz ennél.... Legalább mondanák meg az igazat...Nincs pénz szerintem.Már egy győri adóra sem.
Én már itt várok Február óta(sőt már szeptember mert azt hittem Pestre lesz Freki) és semmi se történik...