RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11806  Szerző: zenefalo

A 98.9-en hallható reklámokban egyre többször hallani Bakonyi Gábor(ősRoxy-stationvoice) hangját,csak nem ő lesz a Rise fm-é is holnaptól?(ez csak tipp,nincs infó mögötte) :o
 #11802  Szerző: tomash

GalaxyFM írta:
LuciFerko írta:Az RDS-t egységesíteni kéne a Balatonival, ami simán RISEFM! Vagy a balatonit ehhez igazitani!
sztem kajak telibeszarják... tőlem aztán FUCK_NHH is lehetne a PS, természetesen ALARM! PTY-vel... mert úgy a buli...

Ott a pont! :lol:
 #11796  Szerző: Galaxy

SebestyénA írta:Nekem csak annyi a tapasztalatom, hogy már nem jön a Kiskörösi Sláger az ablakból, és még szennyezettebb az fm sáv a változás óta. :x
87.6 tol fogom és felfelé is hasonlóan, a Pont fm ennél sokkal csendesebb volt, meg a torony se volt itt a nyakamba.
jó tunerrel nézzed... ez most a nyakadban is van meg több is kakaóban... dx-erek dx-erek, mennyi bajotok van... :lol: nem törődtetek még bele, hogy budapest kellős közepén, ahol 3 telephelyről fröcsköl a .... közvetlenül az arcunkba, ott nem lehet dx-elni? már én is letettem minden ezirányú tervemről...
bezzeg Érden vigyorogva vesszük a kecskeméti gongot (96,5)... azért az nem rossz teljesítmény ugye? :D
 #11795  Szerző: SebestyénA

Nekem csak annyi a tapasztalatom, hogy már nem jön a Kiskörösi Sláger az ablakból, és még szennyezettebb az fm sáv a változás óta. :x
87.6 tol fogom és felfelé is hasonlóan, a Pont fm ennél sokkal csendesebb volt, meg a torony se volt itt a nyakamba.
 #11793  Szerző: Galaxy

LuciFerko írta:Az RDS-t egységesíteni kéne a Balatonival, ami simán RISEFM! Vagy a balatonit ehhez igazitani!
sztem kajak telibeszarják... tőlem aztán FUCK_NHH is lehetne a PS, természetesen ALARM! PTY-vel... mert úgy a buli...
 #11792  Szerző: Pasa

Inkább az utóbbi.
 #11790  Szerző: LuciFerko

Az RDS-t egységesíteni kéne a Balatonival, ami simán RISEFM! Vagy a balatonit ehhez igazitani!
 #11775  Szerző: Pasa

Tényleg olvassák a topikot. Igaz, hogy nem állították be a pontos időt, de legalább kikapcsolták a CT küldését... Még ez is jobb, mintha pontatlanul menne.
 #11748  Szerző: tomee

A románok mért tudták megcsinálni, hogy egy rahedli műsorból külön-külön bevásároltak, és nem egy pack-ot vettek meg, mint a roxy?
 #11746  Szerző: LuciFerko

legyen ez a példa előttük:) www.vibefm.ro
  • 1
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 470