RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#118371  Szerző: Milán

asimov írta:Régen rádióztam.. most megint sikerült bekapcsolni a gépet.
101,3 MHz-en az Inforádió, "Aréna" c. műsora megy felvételről. Itt nekem a PartFM rémlik...
Lemaradtam valamiről?
Itt a Part FM szól, csak tudod a szövegarány miatt lett átvett műsor :)
 #118370  Szerző: djlacee

Corvinus is átvett pár Infórádiós műsort anno
 #118369  Szerző: asimov

Régen rádióztam.. most megint sikerült bekapcsolni a gépet.
101,3 MHz-en az Inforádió, "Aréna" c. műsora megy felvételről. Itt nekem a PartFM rémlik...
Lemaradtam valamiről?
 #117961  Szerző: asimov

Ez a múlt titka.. :) de gyanítom, okkal kerültek fel ilyen antennák, pláne közösségi antennarendszerekhez.
LuciFerko írta:Akkor régen Kabhegy is VHF1-en ment?
 #117959  Szerző: LuciFerko

Akkor régen Kabhegy is VHF1-en ment?
 #117957  Szerző: asimov

Fene tudja, de Kab-hegy felé néznek ezek az antennák. (Nyilván nem üzemelnek már.) Mennyi antennaanyaghoz lehetne hozzájutni, ezeknek a lebontásával :)
LuciFerko írta:Siófokon mit néztek VHF1-en? BP, Pécs és Nagykanizsa üzemel(t) ezen a frekin, de ott van Kabhegy...
 #117956  Szerző: LuciFerko

Siófokon mit néztek VHF1-en? BP, Pécs és Nagykanizsa üzemel(t) ezen a frekin, de ott van Kabhegy...
 #117954  Szerző: asimov

Ha a 4 elemes V pol. yagiról szó... a méretarányok alapján ezt én VHF 1 antennának saccolom, a létező legrosszabb minőségű illesztéssel (300 ohm-os szalagkábelhez) kialakítva. Ebből errefelé tucatszám van még panelek, tömbházak tetején.
Valaki (itt :) ) nemrég pont egy ilyen antennát alakított át CCIR/FM-re, ha nem csal az emlékezetem.
LuciFerko írta:...kép...
Az ott milyen antenna? A Kép Budafok-Háros vasútállomás mellett készült. Fehérváron is van 1-2 panel tetején ilyen antenna.
 #117946  Szerző: LuciFerko

Kép

Az ott milyen antenna? A Kép Budafok-Háros vasútállomás mellett készült. Fehérváron is van 1-2 panel tetején ilyen antenna.
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 541