Richmonde írta:...mint írtam, különlegesnek tartom a hangját és ezt pozitív értelemben gondoltam, a pikirt hasonlatokért elnézést kérek, nem akartam vele senkit megbántani. Azzal is egyetértek, hogy nem kell mindenkinek "Istenhangnak" lennie, de a station voice kérdésében vitatkoznék. Az igenis legyen minőségi és dög. Hallottam már egy-két elbaltázott hangot, ami nagyban csorbítja egy rádió imágóját, hiszen ő az egész hóbelevanc arca/hangja, amivel az adott médiumot azonosítják és sok esetben (ideális módon) több évig is használják. Egyetértek azzal is, hogy kevés station voice pörög az éterben, érdemes lenne a rádióknak jobban szétnézni. A leírt nevek pedig - véleményem szerint - nem hiába azok, akik... Sok esetben pedig kizárólagosságról is beszélnek, pl anno a Rise -úgymond- levédte Vass Gabit, de persze ez lehet "iparági" pletyka is.
megint eléggé egyetértek adminnal (még a végén azt hiszi hogy akarok tőle valamit

), szerintem is a célcsoporthoz, arculathoz illeszkedő tónusú hangot kell választani az állomás hangjának, pl. egy főként fiataloknak szóló, fiatalos témákat feldolgozó rádió ne alkalmazzon mély tónusú, idős ember benyomását keltő, télapóra hajazó hangú station voice-t, mert a célcsoport nem fogja magáénak érezni, hitelteleníti a mondandót a korcsoporttól eltérő tónusú hang (ez pl. a rádió1-nél is fokozottan érezhető, baromi dög, nagyon szól, csak éppen mit papol egy 15 éves kölöknek ez a "nagyapa-hang").
Nőknek szóló rádióba női hangot, gyerekeknek gyerekhangot, stb...