RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#118041  Szerző: Sakál

asimov írta:az én szakmámban a "nem érdekel, csak működjön valahogy" mentalitás egyenes út a tartós munkanélküliséghez.
Magyarországon sajnos nem így van.
 #118040  Szerző: Csongii

asimov, lehet nem sikerült letölteniük teljesen. :D
 #118039  Szerző: asimov

Kösz...
Ez a hozzáállás nem erodálja az illető szakmai hínevét?
Bármi is az illető(k) jelenleg státusza... az én szakmámban a "nem érdekel, csak működjön valahogy" mentalitás egyenes út a tartós munkanélküliséghez.
(Most, 06:03-kor is ment a track és megint félbemaradt.)
samsung írta:
Ismerem de nem nagyon érdekli a dolog....
 #118036  Szerző: samsung

asimov írta:Figyu...ha ismersz ott valakit... szoljál már nekik arról, hogy van egy szám, amit még egyszer sem sikerült egészben lejátszaniuk!! Kb. 3/4-dnél (pedig a "lényegi" rész még bőven tart) egyszerűen vége a felvételnek.
Ma reggel, 6 óra körül is ment ez a track. Legközelebb felírom a pontos időpontot.
Ismeretség birtokában azt is megkérdezhetnéd, hogy egy nyamvadt tracklista lekéréséhez miért kell regisztrálni...
samsung írta:Jabin-t Zenei szerkesztőnek :shock: ! hihetetlen jó zenéket tol! ezek mért nem lehetnek napközben?
Ismerem de nem nagyon érdekli a dolog....
 #118035  Szerző: asimov

Figyu...ha ismersz ott valakit... szoljál már nekik arról, hogy van egy szám, amit még egyszer sem sikerült egészben lejátszaniuk!! Kb. 3/4-dnél (pedig a "lényegi" rész még bőven tart) egyszerűen vége a felvételnek.
Ma reggel, 6 óra körül is ment ez a track. Legközelebb felírom a pontos időpontot.
Ismeretség birtokában azt is megkérdezhetnéd, hogy egy nyamvadt tracklista lekéréséhez miért kell regisztrálni...
samsung írta:Jabin-t Zenei szerkesztőnek :shock: ! hihetetlen jó zenéket tol! ezek mért nem lehetnek napközben?
 #118033  Szerző: samsung

Jabin-t Zenei szerkesztőnek :shock: ! hihetetlen jó zenéket tol! ezek mért nem lehetnek napközben?
 #118017  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Mellesleg akárki akármit mond, szerintem q jó zenék mennek, és pont.
:yes:
 #118015  Szerző: djlacee

Mellesleg akárki akármit mond, szerintem q jó zenék mennek, és pont.
 #117997  Szerző: kukac

mimi írta:
bazsa222 írta:Ti mit gondoltok????
a halottakat hagyni kell békében nyugodni, még egyszer nem lesz se deejay, se roxy, se café, se rádió1, se semmi, mert lehetne akármilyen fasza, ennyi idő távlatából már mindenki a száját fogja húzni, hogy már nemisolyan. végevan, kész, lehet kitalálni újat.
a vége úgyis ez lesz, csak siettetve van a folyamat néhány évtizeddel. majd szépen mindenki előveszi a régi lemezeket, vagy kinyitja az internetet és hallgat amit talál...
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 470