RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#118188  Szerző: Sakál

PooLee írta:így egyetértek azzal az ítélettel, hogy ne vegyék el a lehetőséget új, fiatal, potenciális tehetségektől.
Esperes Ákos (akinek fene tudja miért, a Balogh név már derogál) már bizonyíthatott (volna) reggeli műsorban (Roxy Riadó, Kukori), és Harsányi Leventével együtt még szerintem elment, de nélküle semmi extra nem volt a srácban, szóval azt mondanám rá, hogy két zene között napközben megszólalni, arra jó lehet, de nem érzem, hogy főműsoridő járna neki. A csajnak még csak a nevét hallottam, de hadd legyek annyira rosszindulatú, hogy nagy csodát tőle se várok. Másrészről Hajdú Tibor és Csizinszky Éva párosától egészen biztos, hogy jobbak.
 #118184  Szerző: kukac

Most azon lehet polemizalni hogy a fickó egy elbaszott ndk-s popper fazon, aki itt maradt a 80-as évekből, de azt ne vitassuk már el tőle, hogy nála kevés szakmailag alkalmasabb rádiós személyiség van a hazai palettán. Sőt, olyannyira kevés, hogy szinte nincs is.
 #118182  Szerző: mimi

kukac írta:anélkül hogy unalmas, ripacs, vagy modoros volna. Gábor viszont erre képes (most lehet ot szeretni, vagy nem szeretni, de ezt nem lehet tőle elvitatni)
akkor csak az elfogultság mondatja velem, hogy akkora modor tibi a csávó, hogy nem fér be a lakásba a felbálázott farmerkabátoktól?
 #118179  Szerző: kukac

Buda Mártont azért ne hasonlitsuk már a Bochkor Gáborhoz, egyáltalán nem az a kaliberű személyiség, aki képes egy személyben elvinni a showt, anélkül hogy unalmas, ripacs, vagy modoros volna. Gábor viszont erre képes (most lehet ot szeretni, vagy nem szeretni, de ezt nem lehet tőle elvitatni). Az említett hölgyet nem ismerem. Szerintem maradjuk abban, hogy nem nagyon vannak itthon azok a fiatal, trónkövetelő rádiós tehetségek, akiket szívesen hallgatna egy ország minden reggel és képesek megújulni, érdekesnek, egyéninek maradni. Borossal is az volt a baj már, hogy unalmas lett, unta az egészet, ettől erőltetett volt es lehúzta a showt. Vogát én nem tartom igazi rádiós személyiségnek.
 #118171  Szerző: PooLee

Fömötör Márti? De ha úgy vesszük, ha a Petőfi Sándor rádióra kerültek volna, akkor Buda Márton sem lenne ott, ahol.
 #118165  Szerző: kukac

@PooLee: " így egyetértek azzal az
ítélettel, hogy ne vegyék el a lehetőséget új, fiatal,
potenciális tehetségektől."
- mondj egyet pls!...
 #118162  Szerző: PooLee

Egyik oldalról én is azt gondolom, hogy legalább 4-5 éve már nem volt az igazi a teljesítményük és programigazgatóként levettem volna őket műsorról.
Másik oldalról viszont képzeljétek magatokat a helyükbe! Nem túl bíztató kép, ha a rádiózást x év után be KELL fejezni, mert eljár feletted az idő...

A válasz talán a kettő között keresendő: folyamatos megújulással jó esetben akár a halálig is kellene, hogy lehessen rádiózni. Bochkorék viszont képtelenek a megújulásra (ugyanaz a struktúra, ugyanazok a rovatok, szignálok több mint egy évtizede), így egyetértek azzal az ítélettel, hogy ne vegyék el a lehetőséget új, fiatal, potenciális tehetségektől.
 #118159  Szerző: bumfan

A "lejárt lemez" eléggé szubjektív meglátás róluk!
Szerintem még van bennük egy újabb 10 év. Boros már nem lesz adásban, csak Bochkor és Voga, na meg az "utód". Ez már tavaly ősztől is így lett volna, ha nem lett volna, illetve nem történt volna az, ami.
 #118152  Szerző: Ivoa

Sakál írta:Két ekkora névvel szemben Bochkoréknak esélyük sem lehetett! :troll:
Bochkorék már lejárt lemez.
Jó lenne, ha ők is elfogadnák végre. Így is eléggé sok idő megadatott nekik. (Beleértve a Danubiusos, Slágeres, Neos időket.)
 #118139  Szerző: Sakál

Két ekkora névvel szemben Bochkoréknak esélyük sem lehetett! :troll:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 260