Háziorvost nem helyettesítik?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
donder írta: Várjunk csak..Szerintem egy sima lakóházban: "...északnyugat-kínai Hszincsiang tartományban..." Egy szóval nem utal az írás arra, hogy repülőgépen vagy vonaton volt ez. Szimplán légikisérő volt az elhunyt hölgy, aki ráadásul nemrég felmondott a munkahelyén, mert az esküvőjére készült.
Nem vagyok iPhone fan de azért az evidens hogy a töltő előállít egy bizonyos feszültséget/áramerősséget amit a kábel elvisz a telefonhoz. Azaz a telefon kisfeszt kap ami ugyebár nem halálos...
Ha a töltő rossz lett volna és átengedte volna a nagyfeszültséget akkor a telefon egyszerűen "szétmegy" mert az én kezemnben lévő egyik iPhone töltőrendszere már 12V után kiment.. (bontott iPhone). És akkor hogy tudna fogadni hívást?
A másik meg hogy mégis hol készült az eset? Mert azt nem írja pontosan.. (vonat? repülő? hajó?)
Mert ha repülőn akkor eleve nem is tudott volna a gépen hívást indítani.. (Csak kikapcsolt vagy repülő üzemmódban lehet blablabla...)
Ha vonaton van akkor meg ne töltse a telefont mert köztudott hogy a vagonbéli 220V-os áramforrást a mozdony-, rosszabb esetben a vagon saját áramfejlesztője generálja menet közben (nem túl stabil)
asimov írta:Az akkurobbanás egy dolog, de itt meghalt a telefont kézbevevő ember:Várjunk csak..
Halálra rázott egy iPhone egy kínai nőt:
http://www.origo.hu/techbazis/20130714- ... i-not.html
A túl érzékenyre sikerűlt "beázásérzékelő" indikátor után, ez már sok lehet az Apple-nak.
Ha az (eredeti) Apple telefon és/vagy a töltő a ludas, akkor kiváncsi leszek a mindíg oly büszke apple fan-ok reakcióira, netszerte. (állítólag a minőség, kidolgozottság és az ebből adodó megbízhatóság miatt kerülnek annyiba az ájfonok, amennyibe.)
Na majd most.
adminisztrator írta:kihagyta belőle a mikrósütőt.. ahamTe tényleg h...e vagy.
a lány meg nyilván azt, hogy felnyomta méhig és rezegtette a régi nokiájáról, igazi techtud élvezetek érdekében (nem)
szemilan írta: Felrobbant egy Galaxy S3 egy lány zsebében
http://hvg.hu/tudomany/20130710_Felrobb ... _2013_7_10