Rádió: Blaupunkt "Malaga" CD36
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT

mlaszlo írta: Én nem várnék keddig, inkább ügyelet vagy ha van közelben kórház akkor a sürgősségi osztályt felkeresni, szerintem jobb ha minél előbb látja orvos.
Egyébként ilyen esettel szerintem mehetsz beutaló nélkül is bőrgyógyászatra.
LuciFerko írta:SENKI se egyen a Starbucksban kapható tortillás kajából. Tegnap teljesen felfúvódtam főle, erős gyomorgyörcs majd hasmenés volt az eredmény.No problem, a közelemben sincs ilyen üzlet.![]()
![]()
Attis írta:Én nem várnék keddig, inkább ügyelet vagy ha van közelben kórház akkor a sürgősségi osztályt felkeresni, szerintem jobb ha minél előbb látja orvos.djlacee írta:Háziorvost nem helyettesítik?Kedden már rendel a háziorvosom. Csak attól f*sok, hogy a nyaralásomnak így kb. annyi. Szerdán szerettem volna leutazni a Balatonra. Nem vagyok egy nyavalygós ember, de ez kurv*ra sz*rul is néz ki, meg feszít. Pedig az egész beteg felület nem nagyobb egy 100 Ft-os-nál. Pont szabadságon vagyok.
djlacee írta:Háziorvost nem helyettesítik?Kedden már rendel a háziorvosom. Csak attól f*sok, hogy a nyaralásomnak így kb. annyi. Szerdán szerettem volna leutazni a Balatonra. Nem vagyok egy nyavalygós ember, de ez kurv*ra sz*rul is néz ki, meg feszít. Pedig az egész beteg felület nem nagyobb egy 100 Ft-os-nál. Pont szabadságon vagyok.