Milán írta:Most miért sír a szád?meg minőségi rádiótMinőségi műsorok szólnak a Riseon, nem hallod? (én se).

ahogy hallom ma is a tegnapi Miller mix-el kezdődik a Niterise....
Milán írta:Most miért sír a szád?meg minőségi rádiótMinőségi műsorok szólnak a Riseon, nem hallod? (én se).
Milán írta:Egyébként nem tudom mit akar ez az emberadminisztrator írta:ott egy indokolatlan minyon!
adminisztrator írta:ott egy indokolatlan minyon!
Nickman írta:nem csak ilyen szignál hang volt ... Régen Vass Gábor hangjával volt mikor pl Andro mixelt: A lemezjátszoknál Androsamsung írta:Hoppá!! Új hang volt a Rise-on! A lemezjátszók mögött Dj Miller Vasárnap este ! :O Lehet teljesen új szignálok lesznek és Vass Gáboros korszaknak annyi? remélem nem...Akkor már minden vasárnap este DJ Miller lesz? A fiatal srác pedig műsorvezetőtárs volt, és még miről beszélt?
Valami Fiatal Srác mondogatja !
Azt pedig nem tudhatod hogy nem Vass Gábort kérik fel állomáshangnak ismételten.
samsung írta:Hoppá!! Új hang volt a Rise-on! A lemezjátszók mögött Dj Miller Vasárnap este ! :O Lehet teljesen új szignálok lesznek és Vass Gáboros korszaknak annyi? remélem nem...Akkor már minden vasárnap este DJ Miller lesz? A fiatal srác pedig műsorvezetőtárs volt, és még miről beszélt?
Valami Fiatal Srác mondogatja !