RADIOSITE Fórum

• Baranya Rádió - Mohács - 93.8 MHz

#123598  Szerző: Csongii

Úgyis nyilvánosan elolvasható, így ide másolom a Médiatanács oldaláról, hogy miért is lett vége:
1. A Médiatanács a Média Mohács Kft. helyi rádiós médiaszolgáltatóval szemben, a Mohács 93,8
MHz helyi rádiós jogosultság tekintetében az óvadéknyújtási kötelezettség teljesítésének
vizsgálata tárgyában 49281/2013. számon hivatalból indított eljárásban a médiaszolgáltató
hatósági szerződését az óvadéknyújtási kötelezettség megszegése miatt a hatósági szerződés
8.6.8. pontja alapján azonnali hatállyal felmondja.

2. A Médiatanács megállapítja, hogy a Média Mohács Kft. médiaszolgáltatónak a Médiatanács
döntésének napjáig 373.525,-Ft médiaszolgáltatási díjtartozása keletkezett. A Médiatanács
kötelezi a Média Mohács Kft-t, hogy a médiaszolgáltatási díjtartozását és annak késedelmi
kamatát 15 napon belül fizesse meg.
 #123529  Szerző: Csongii

Én is sajnálom, 2 - 1,5 évvel ezelőtt még úgy tűnt, hogy lesz egy szuper helyi rádió, aztán hamar rá kellett döbbennünk, hogy nem lesz. :(
 #118531  Szerző: Csongii

Attis írta: Ha nem szupertitkos: azt meg lehet tudni, hogy ti miért nem adtatok be pályázatot? Szerintem jó eséllyel meg is nyertétek volna.
Igazából gazdasági okai voltak főleg, ezt meg nem részletezném egyelőre, majd talán egyszer amikor már vége.
 #118520  Szerző: Attis

Csongii írta:
A Médiatanács által a Mohács 93,8 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2013. április 19-én
közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás
eredményének megállapítása
Nem szarakodnak. Holnap gyakorlatilag meg is lesz a pályáztatás vége, aztán már csak a formai szerződéskötés stb. :o
Ha nem szupertitkos: azt meg lehet tudni, hogy ti miért nem adtatok be pályázatot? Szerintem jó eséllyel meg is nyertétek volna.
 #118506  Szerző: Csongii

A Médiatanács által a Mohács 93,8 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2013. április 19-én
közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás
eredményének megállapítása
Nem szarakodnak. Holnap gyakorlatilag meg is lesz a pályáztatás vége, aztán már csak a formai szerződéskötés stb. :o
 #117571  Szerző: Ivoa

Csongii írta:Ez szerintem se problémás. Egy pécsi székhelyű szinte megyei rádió életképesebb, mint a sima kis helyi. Több esélye van, hogy akár profitot termeljen átfogva a megyét.
Mondjuk kár, hogy Szigetvárra és Siklósra nem mehetnek.
 #117567  Szerző: Csongii

Ez szerintem se problémás. Egy pécsi székhelyű szinte megyei rádió életképesebb, mint a sima kis helyi. Több esélye van, hogy akár profitot termeljen átfogva a megyét.
 #117562  Szerző: markfelt

Csongii írta:Az 5-i ülésen elmeszelték a Verseny TV Kft pályázatát, szóval egyedüli induló így a Mambó Rádió Kft. Bár tőlük is kértek hiánypótlást.
azzal szerintem továbbra sincs baj, hogy híznak, nőnek a helyi, körzeti rádiók és gyűjtik a _környéken_ az újabb frekvenciákat, így talán életképesebb.