RADIOSITE Fórum

• Class FM

#118783  Szerző: kukac

ügynökséges írta:
kukac írta:"a Class FM hallgatottsága országosan magasabb, mint a kereskedelmi alapon működő egyéb magyarországi rádiók összesen."
- azt hadd kérdezzem már meg hogy ezt milyen adatokra alapozva írjátok, mert a publikált mérési adatokból ezt a következtetést nem lehet levonni.
Már mint én? Mikor is?
mi a kérdés?
 #118780  Szerző: ügynökséges

kukac írta:"a Class FM hallgatottsága országosan magasabb, mint a kereskedelmi alapon működő egyéb magyarországi rádiók összesen."
- azt hadd kérdezzem már meg hogy ezt milyen adatokra alapozva írjátok, mert a publikált mérési adatokból ezt a következtetést nem lehet levonni.
Már mint én? Mikor is?
 #118775  Szerző: kukac

"a Class FM hallgatottsága országosan magasabb, mint a kereskedelmi alapon működő egyéb magyarországi rádiók összesen."
 #118566  Szerző: krisz83

Csak hogy a Classról is írjunk valamit...
Ma letöltöttem a M.S. mobil alkalmazását iPhonera, és hááát, ezzel még lett volna meló.
Mondjuk az értékelésnél is lehet olvasni, hogy a nagy többség egy kicsit sincs megelégedve vele.
 #118564  Szerző: kukac

zsombor írta:
kukac írta: ha visszacsekkolsz, láthatod hogy pont az admin biggyesztette be ide a hallgatottsági hírt, az összes többi csak annak a folyománya.
Nyilván azért, mert a Class lett a leghallgatottabb rádió.
És javíts ki, ha tévednék, de az általam belinket topikba is betette.
De ha ez csak engem zavar, a moderátorokat és az admint nem, akkor persze nem szóltam, hisz ki vagyok én itt.
Folytassátok nyugodtan. ;) :yes:
És elnézést. :o
ha én minden topicot elolvasnék ahová valaki valamit betesz, akkor munka helyett egész nap azzal lennék elfoglalva :)
semmi gond, majd legközelebb jobban figyelsz! ;)
 #118560  Szerző: zsombor

kukac írta: ha visszacsekkolsz, láthatod hogy pont az admin biggyesztette be ide a hallgatottsági hírt, az összes többi csak annak a folyománya.
Nyilván azért, mert a Class lett a leghallgatottabb rádió.
És javíts ki, ha tévednék, de az általam belinket topikba is betette.
De ha ez csak engem zavar, a moderátorokat és az admint nem, akkor persze nem szóltam, hisz ki vagyok én itt.
Folytassátok nyugodtan. ;) :yes:
És elnézést. :o
 #118556  Szerző: kukac

zsombor írta:Ha már a moderátorok nem, akkor én kérem, hogy ebben a fórumban próbáljunk meg ragaszkodni a Class FM-el (szorosan) kapcsolatos témákhoz. Mert az utóbbi hozzászólások nagy része nem a Class FM-el kapcsolatos.
A hallgatottságról pl. itt: http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=13&t=551 remekül el lehet dumálni. ;)
Továbbá tanuljunk meg idézni, mert látom ez sem megy sokaknak. Elég áttekinthetetlenné vált most ez a rész a fórumon.
!!Köszönöm szépen!!
ha visszacsekkolsz, láthatod hogy pont az admin biggyesztette be ide a hallgatottsági hírt, az összes többi csak annak a folyománya.
 #118554  Szerző: zsombor

Ha már a moderátorok nem, akkor én kérem, hogy ebben a fórumban próbáljunk meg ragaszkodni a Class FM-el (szorosan) kapcsolatos témákhoz. Mert az utóbbi hozzászólások nagy része nem a Class FM-el kapcsolatos.
A hallgatottságról pl. itt: http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=13&t=551 remekül el lehet dumálni. ;)
Továbbá tanuljunk meg idézni, mert látom ez sem megy sokaknak. Elég áttekinthetetlenné vált most ez a rész a fórumon.
!!Köszönöm szépen!!
 #118552  Szerző: kukac

Függetlenül a tényektől. Valóban igazad van indokolatlanul magasak a költségek és nem jó, hogy ezek nem igazodtak a piaci változásokhoz. Azonban amennyiben egy szereplő nem alkalmazkodik a piaci körülményekhez, úgy vessen magára és kész. Ha egy zöldséges a piacon azt látja, hogy a többi kofa a feléért is odaadja a régi árnak, de Ő ragaszkodik az eredeti árhoz, ám eközben tönkremegy, azzal vajon kinek tesz jót? Nem akarok én semmit se láttatni mert a lényeget mindenki látja. Nem kell mindenben politikát látni olyan cégek is irányítják a pénzek útját ami mögött semmiféle politikai befolyás nincs csak is kizárólag a profit orientált multi háttér. ÉS, Ez így működik és nem úgy ahogy te ezt szeretnéd láttatni. :)[/quote]

"Ha egy zöldséges a piacon azt látja, hogy a többi kofa a feléért is odaadja a régi árnak, de Ő ragaszkodik az eredeti árhoz, ám eközben tönkremegy, azzal vajon kinek tesz jót?"
- igazad van, a rádióknak is kartellezniük kellene mint a dinnyéseknek, abszurdisztánban úgy is ez a divat...
"Nem kell mindenben politikát látni olyan cégek is irányítják a pénzek útját ami mögött semmiféle politikai befolyás nincs"
- te melyik bolygóról jöttél?
"Ez így működik és nem úgy ahogy te ezt szeretnéd láttatni."
- lol
 #118550  Szerző: Attis

ügynökséges írta:
kukac írta:Akkor lássuk a tényeket. A rádió üzemeltetés nem lett olcsóbb az utóbbi években, viszont a reklámpiac a töredékére zsugorodott. Aki nem csökkentett árat, az már nem rádiózik. Ezt a helyzetet csak rontotta az a tény, hogy a politika mesterségesen beleavatkozik úton útfélen a piaci folyamatok működésébe, a cégeknek pl. megmondja hogy hol kell hirdetniük (úgyhogy nem kell a kincstári duma az elérésről, meg a lokális kampányok hiányáról, ennek ez az oka), így okozva ezzel egyenlőtlen piaci helyzetet. Ilyen mesterségesen gerjesztett torz piaci viszonyok mellett nincs az a független radió aki bármilyen arat ki tudna tartani, mert minden kis pénzt meg kell fognia. Ez így működik és nem úgy ahogy te ezt szeretnéd láttatni.
Függetlenül a tényektől. Valóban igazad van indokolatlanul magasak a költségek és nem jó, hogy ezek nem igazodtak a piaci változásokhoz. Azonban amennyiben egy szereplő nem alkalmazkodik a piaci körülményekhez, úgy vessen magára és kész. Ha egy zöldséges a piacon azt látja, hogy a többi kofa a feléért is odaadja a régi árnak, de Ő ragaszkodik az eredeti árhoz, ám eközben tönkremegy, azzal vajon kinek tesz jót? Nem akarok én semmit se láttatni mert a lényeget mindenki látja. Nem kell mindenben politikát látni olyan cégek is irányítják a pénzek útját ami mögött semmiféle politikai befolyás nincs csak is kizárólag a profit orientált multi háttér. ÉS, Ez így működik és nem úgy ahogy te ezt szeretnéd láttatni. :)
Bocs, hogy beleszólok... Pont a rádiózás az, ami nem úgy működik, ahogy leírod. Politika? Itt? ÁÁ... Dehogy...
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 510