RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#118895  Szerző: samsung

whoisthere írta:Sziasztok. Nagyon fáj,hogy erre a sorsra jutott a Rise. A műsorok gyengesége ellenére nagyon sok mindent imádtam benne. Szeretnék megőrizni emlékeket belőle, így akinek akad némi hangzó archivuma, jelezze privátba. Köszönöm.
Engem is érdekelne 2008-tól 2010-ig...
 #118893  Szerző: whoisthere

Sziasztok. Nagyon fáj,hogy erre a sorsra jutott a Rise. A műsorok gyengesége ellenére nagyon sok mindent imádtam benne. Szeretnék megőrizni emlékeket belőle, így akinek akad némi hangzó archivuma, jelezze privátba. Köszönöm.
 #118868  Szerző: samsung

Milán írta:És?Attól még nem mehet ez a műsor?Csak mert annyira promózták ezt a műsort elvileg mára...
Ember hogy mikor el sincs indítva 1 rádió? ez olyan mintha 1 üres frekvencián akarsz elindítani 1 műsort. Semmi köze a RiseFm-nek a StereoFm-hez így nem is lesz már rajta soha se műsor...Szóval ha elindul valami új Műsor az a StereoFM-en lesz... Mert a RiseFM-nek vége...és azt nem mondták hogy ma... csak azt hogy Szerda 10 óra... az lehet 2 hónap múlva szerda is ...
 #118867  Szerző: Milán

És?Attól még nem mehet ez a műsor?Csak mert annyira promózták ezt a műsort elvileg mára...
 #118865  Szerző: samsung

Milán írta:Ma már volt ez az új műsor?Mert én hallgattam 10 után, de semmi...
Még el se indult a Rádió :lol:
 #118864  Szerző: Milán

Ma már volt ez az új műsor?Mert én hallgattam 10 után, de semmi...
 #118859  Szerző: samsung

asr27 írta:Nem lesz cikk erről az egész átalakulásról itt a radiosite-n?? Régebben már arról is volt egy-egy rövid cikk, ha egy rádióban minimális változás lépett életben...
Hova képzelsz már?:D
 #118852  Szerző: asr27

Nem lesz cikk erről az egész átalakulásról itt a radiosite-n?? Régebben már arról is volt egy-egy rövid cikk, ha egy rádióban minimális változás lépett életben...
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 470