kukac írta:csokie írta:Kukac egy troll! Dont feed the trolls.
nem tudom hogy te mi alapján nevezel valakit trollnak, azt gondolom hogy több szakmai hozzászólást adtam ennek a fórumnak, mint az illető úriember aki kérés nélkül is mindenre reagál, személyeskedik, okoskodik, csak éppen a választ nem tudja arra az alapvető kérdésre, amit feltettem. ha nem kompetens, akkor minek kotyog bele, ha pedig szakmailag van rálátása, akkor miért nem azzal rukkol elő? na most akkor melyikünk a nagyobb troll szerinted?!...
@kukac Egyébként, ha már szakmaiság, tényleg érdekel a véleményed, mert gondolom valamelyik rádióban dolgozol, vagy dolgoztál és nyilván voltál országosban is, ha annak is ennyire átlátod a működését. (költség, bevétel, innovációs lehetőségek stb. szempontjából)
Látom az adatokat is vágod (mi leginkább ebből dolgozunk). Engem konkrétan az érdekelne, hogy látsz-e esélyt arra, hogy Magyarországon legyen műszeres közönség mérés a rádiókra.
Szerinted melyik kutatócéggel lehetne ezt kivitelezni? Mennyibe kerülhetne egy korrekt mérés úgy, hogy korra, nemre a teljes országra tekintve is reprezentatív legyen?
Szerinted lehetséges-e, hogy ezek után GRP garanciával tudjon vásárolni a hirdető felületeket? (ez innentől kezdve már elméletileg talán lehetséges)
Véleményed szerint ez a lehetőség hasznos vagy veszélyes lehet a piac jövője szempontjából. (azt tudjuk, hogy drága, de azt nem, hogy milyen hatásai lehetnek)
Érdekelne, hogy szerinted mi az oka annak, hogy a médiafogyasztás/költés aránya lényegesen kedvezőbb más országokban, hogy a tengerentúlról már ne is beszéljünk?
Szerinted mennyit eset a rádiós piac az elmúlt 4-5 évben? (erről mindenki mást mond)
Érdekelne a szakmai véleményed, hogy Te ez miként látod belülről?