RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#119107  Szerző: szemilan

Hát sokat nem hűlt a levegő, per pillanat 20 fok van odakint, ez 6-7 fokos csökkenés (21:00-hoz képest), így is meleg van. :S
 #119102  Szerző: Csongii

Itt most kellemes szél fúj, így elviselhetővé válik a lét. :D
 #119099  Szerző: szemilan

Az a baj, hogy hiába engedem le a redőnyt, ha süti a nap, az is "kutya meleg" ajtó ablak becsukva, még is felmelegszik a szoba.

Más, a szél éppen jó erőben van, de sajnos a levegő is rohadtul poros, szinte érezni a levegőben a nagy mennyiségű port. Odakint most 26,5 celsius fok van.
 #119091  Szerző: asimov

Itt elkezdődőtt a móka: erős szélrohamokkal indul a műsor.
Ajtó, ablak nyitva, természetesen :)
 #119082  Szerző: Csongii

adminisztrator írta:hát tegnap én is megoldottam a kánikulát, délután bementem a mekdonálcba, vettem egy kávét és két és fél órán keresztül nyalogattam a papírpohár szélét. megérte, mert kb. 23 fok volt ott bent.
:lol: :lol: :lol: :lol:
 #119079  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:nahát. le is fagyott a kurva időkép radar.
van-e valakinek linkje a horvát oldalhoz, ami remek, csak mindig elfelejtem a címét?
Nálam most éppen megy az Időkép oldal.
 #119076  Szerző: markfelt

nahát. le is fagyott a kurva időkép radar.
van-e valakinek linkje a horvát oldalhoz, ami remek, csak mindig elfelejtem a címét?
 #119070  Szerző: asimov

Nálam még most is működik. :)
Éjjeli szellőzetésre legyen kész mindenki, mert "ki lesz söpörve" a Kárpát medence, állítólag.
mlaszlo írta:
jeek írta:Családi házban nálam is 27,5 fok van most :D Egy titkom van, hajnalban 20-30 perc szellőztetés, utána minden ablak ajtó becsuk, szobák besötétítve, egész nap! Késő este minden ablak kinyit 15 percre, éjszakára minden zárva.
Ez működött még a múlt héten, de az utóbbi pár napban nem, mert nálunk még este 10-kor is 30 fok körül volt a hőmérséklet kint, reggel meg már 6-kor 26 fok volt. Ilyen esetben nincs mit szellőztetni, ráadásul a szél se fújt, így hiába a nyitott ablak is, nem mozog a levegő.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 209