RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#119130  Szerző: asr27

Én is Jones (vagy bárki aki biztos információt tud) válaszára lennék kíváncsi (akár privátban)! Most a viccelődést és a piszkálódást mellőzném.
 #119129  Szerző: samsung

Jani98 írta:
samsung írta:
Jani98 írta:Off: Ne haragudj JoNeS,egyáltalán nem akarlak leszólni,csak egy megjegyzésem lenne:egy totál halott rádióból már tudtál jót csinálni.(NeoFM) ON:
Most Nálad van a Rise/Stereo.Őszinte leszek,nem érzem azt a profizmust,amit az előző esetben láttunk/hallhattunk Tőled.
Oké,elhiszem,nem megy egyről kettőre,de már minden balatoni ismerősöm beleunt abba,hogy fél évig semmi nem történt ezen a frekvencián.Most örömmel hallották,hogy végre mozgolódás van,de csalódtak.
A turisták meg megeszik,mert a zenék jók,de a magyar reklám nem hatja meg a külföldieket.
A győri frekvencia pedig ismét egy érdekes kérdés...
Én hallgatom,próbálom észrevenni hogy alakul...de nehezen megy.
Ha élőbe menne az egész mint a MusicFM-en sokat dobna a színvonalon...
Köszönöm,de JoNeS válaszát várom.Akár privátban,nem harapok...
azt várhatod :lol:
 #119128  Szerző: noartist

samsung írta:
Jani98 írta:Off: Ne haragudj JoNeS,egyáltalán nem akarlak leszólni,csak egy megjegyzésem lenne:egy totál halott rádióból már tudtál jót csinálni.(NeoFM) ON:
Most Nálad van a Rise/Stereo.Őszinte leszek,nem érzem azt a profizmust,amit az előző esetben láttunk/hallhattunk Tőled.
Oké,elhiszem,nem megy egyről kettőre,de már minden balatoni ismerősöm beleunt abba,hogy fél évig semmi nem történt ezen a frekvencián.Most örömmel hallották,hogy végre mozgolódás van,de csalódtak.
A turisták meg megeszik,mert a zenék jók,de a magyar reklám nem hatja meg a külföldieket.
Köszönöm,de JoNeS válaszát várom.Akár privátban,nem harapok...
 #119126  Szerző: samsung

asr27 írta:
JoNeS írta:
Sakál írta:
Kedves Jones! Azért én is feltennék néhány kérdést, hátha ezekre kapunk válaszokat: Mi lesz a rádió sorsa? Mikor lesznek normális műsorok? Mikor lesznek óránként hírek? Mikor indul el Győrben az adás? Ezekre a kérdésekre kb fél éve várjuk a választ!!!!! :unott:
Erre én is tudok válaszolni :D
1.Megszűnik 2.Akkor mikor elindul a StereoFm 3.akkor mikor elindul a SteroFM 4. na erre még szerintem ők se tudják a választ
 #119125  Szerző: asr27

JoNeS írta:
Sakál írta:Végül is egyszerűbb lefikázni a hozzászólásokat, mint válaszolni a kérdésemre. Mert kérdést tettem fel legelőször, ha nem lenne egyértelmű! :)

:)
Én nem válaszolok semmilyen kérdésre. A nem szó kiemelt!
Olvasd el mégegyszer talán hogy mit írtam és akkor lehet hogy mégsem gondolod azt hogy lefikáztam a hozzászólásokat, szépen magyarul :)
Kedves Jones! Azért én is feltennék néhány kérdést, hátha ezekre kapunk válaszokat: Mi lesz a rádió sorsa? Mikor lesznek normális műsorok? Mikor lesznek óránként hírek? Mikor indul el Győrben az adás? Ezekre a kérdésekre kb fél éve várjuk a választ!!!!! :unott:
 #119124  Szerző: samsung

#119123  Szerző: noartist

Off: Ne haragudj JoNeS,egyáltalán nem akarlak leszólni,csak egy megjegyzésem lenne:egy totál halott rádióból már tudtál jót csinálni.(NeoFM) ON:
 #119122  Szerző: samsung

én ezzel az egésszel úgy vagyok hogy a StereoFm tesztadása. Szóval ebből semmit se vonok le... nagyon nincs is értelme foglalkozni az egésszel(szerintem)
akkor lesz hatalmas baj ha ez ott is fojtatódik hogy 1 nap 12 órás műsor van !(ami nem is élő mert azok felvételek amit a csajok mondanak )és a Niterise-ba se friss Radioshow-k mennek...
Addig hallgatom a 2008-as Rise Felvételeket mert ennek így sok értelme nincs :cry:
 #119119  Szerző: JoNeS

Sakál írta:Végül is egyszerűbb lefikázni a hozzászólásokat, mint válaszolni a kérdésemre. Mert kérdést tettem fel legelőször, ha nem lenne egyértelmű! :)

:)
Én nem válaszolok semmilyen kérdésre. A nem szó kiemelt!
Olvasd el mégegyszer talán hogy mit írtam és akkor lehet hogy mégsem gondolod azt hogy lefikáztam a hozzászólásokat, szépen magyarul :)
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 470