asimov írta:Érzékelték az illegális másolatkészítési szándékot![]()
samsung írta:hallgatom a finom Chilout mixet és 1x csak megszakad és egyből elindul 1 Trance féleség háromnegyed 11-kor.Bravó ... pedig már fel akartam volna venni...
asimov írta:Érzékelték az illegális másolatkészítési szándékot![]()
samsung írta:hallgatom a finom Chilout mixet és 1x csak megszakad és egyből elindul 1 Trance féleség háromnegyed 11-kor.Bravó ... pedig már fel akartam volna venni...
Snake írta: Nehéz leereszkedni a színvonalhoz, de néha egész jól sikerül.Ha szerinted itt ilyen "alacsony" a színvonal, akkor vajon miért jársz ide?
krisz83 írta:Nehéz leereszkedni a színvonalhoz, de néha egész jól sikerül.Snake írta:Moderált hozzászólásEzért a magvas véleményekért érdemes olvasni ezt a fórumot. Komolyan. Szépen megfogalmazott, átgondolt, egyszerűen gyönyörű úgy ahogy van.
Snake írta:Moderált hozzászólásEzért a magvas véleményekért érdemes olvasni ezt a fórumot. Komolyan. Szépen megfogalmazott, átgondolt, egyszerűen gyönyörű úgy ahogy van.
samsung írta: Ha élőbe menne az egész mint a MusicFM-en sokat dobna a színvonalon...Bocsi, de szerintem ez nagy maflaság. Az egyik volt kollégám simán tudott olyan felvételt csinálni, meg a mostani kolléganőm is, hogy meg nem mondanád soha róla élő-e vagy felvett. Sőt, amikor anno bemásztam kicsit dumálni adásba kollégával, akkor se mondtad volna meg róla, hogy az felvett műsor.