RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#119477  Szerző: asimov

Mi a rák az? :)
adminisztrator írta:végignéztem a smaci, lagzi, tipli című műsor ...
 #119412  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

adminisztrator írta:végignéztem a smaci, lagzi, tipli című műsor egy epizódját, 20 perc után azt vettem észre, hogy az agyam átállt vegetatív-only működésre, mire véget ért, addigra meg azt, hogy ugyan visszakapcsolt normál üzemmódba, de nem olyan már, mint azelőtt volt, hogy belenéztem a műsorba.
Egy csajjal, akivel kavartam, kapcsolgattuk a tv-t, és teljesen véletlenül akadtunk rá. (Magamtól nem nézek ilyeneket.) Rákattantunk. Utána már videóra (igen nekem még VHS van) vettem, és visszanéztük a két talink közti részeket. Én mondjuk poénra vettem, szerintem ő is. Mesélte nekem, hogy a barátnője azt mondja neki erre: "Szegény srác!".
Most szünet van a lánnyal, nem is nézem a műsort. Fel se veszem.
 #119389  Szerző: markfelt

végignéztem a smaci, lagzi, tipli című műsor egy epizódját, 20 perc után azt vettem észre, hogy az agyam átállt vegetatív-only működésre, mire véget ért, addigra meg azt, hogy ugyan visszakapcsolt normál üzemmódba, de nem olyan már, mint azelőtt volt, hogy belenéztem a műsorba.
 #118195  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Mipi írta:Gondolom láttátok, hogy működik az MTV logó melletti színes csík is. Ami mutatja mennyi van még hátra a műsorból.
A ComedyCentral-on viszont a korábbi folyamatos megjelenítés helyett minden video lejátszásakor a video vége előtt 2 másodperccel eltűnik, majd a következő kezdete után 2 másodperccel újra megjelenik.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 106