RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#119591  Szerző: djlacee

:chinese:
 #119590  Szerző: markfelt

noartist írta:Remélem,másokban nincs eltűnési szándék.
bennem egy kicsi (értsd: kurvanagy) van, meg az országból is, de majd összekapcsolom a kettőt. addig is keresem a méltó utódot, úh. lehet fényesre nyalni a seggemet, kedves emberek (nem)
 #119588  Szerző: noartist

Remélem,másokban nincs eltűnési szándék.
 #119585  Szerző: markfelt

köszi a munkádat, viszonthallásra
 #119559  Szerző: donder

döntöttem és kész.

Ha majd újból támad valami lelkesedésem ami a 4 év alatt szertefoszlott, akkor "talán" újra regisztrálok.
 #119554  Szerző: Csongii

Én azért sajnálom, hogy lelépsz. De nem lett volna elég, ha esetleg csak nem moderátorkodsz tovább és jókat nevetsz ezentúl is?! :)
 #119545  Szerző: noartist

Őszintén szólva sajnálom.
De megértelek.
Szerencsére ismerlek fórumon kívül is,úgyhogy.. :)
 #119542  Szerző: donder

Tisztelt fórumtagok.

Köszönöm ezt a felejthetetlen 4 évet míg a fórum tagja voltam, és köszönöm hogy a team felkért moderátornak. Nyílván most többen örülnek a markukba mint amennyien nem, de nem érdekel.
Nem tudom mivel váltottam ki ekkora ellenszenvet bizonyos emberekben, nem tudom hogy a fórum az eredeti mivoltjától miért fajult el annyira hogy sokszor csak röhögni járok vissza...

4 év alatt megéltem sok mindent... egy hülye kis suttyó troll kamaszból moderátorrá fejlődtem amit sokan nem néztek jó szemmel. Úgy látom az igyekezeteim mindhiába valóak voltak...
Sorolhatnám még hogy mi minden miatt hoztam ezt a döntést, de sorolhatnám napestig.

Ezúton is kérem az admint hogy töröljön.

A viszont hallásra!
 #119479  Szerző: asimov

Irány az FMDX topic! :)
noartist írta:Sziasztok/Szép estét. :)
Mivel én inkább a rádiók struktúrális működésében (huh..) vagyok otthon,keresek egy türelmes Tagot,aki elmagyarázná nekem (privátban),mi is az a DX. :) Van 1-2 ötletem,de az átkerülne a Humor topicba.
LuciFerko,utólag is boldogat ;)
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 541