RADIOSITE Fórum

• Földvár Rádió - Dunaföldvár - 97.4 MHz

#119717  Szerző: Zorro90

RDS írta:
Zorro90 írta:és a földvári 97,4 újra rendesen szól :)
Ez már csak szenvedés! Dunaföldvárról nem lehet normálisan besugározni Dunaújvárosba! Teljesítményt meg ha megnyomják, akkor megy az NMHH. A Rádió 24 meg nyilván igazából egyedül marad.
Kipróbáltam már: Dunaújvárosba dél felől érkezve a város déli határánál (a papírgyárnál) már nem jött rendesen a dunaföldvári, ott kapcsoltam át a 93,1-re (buszon, mobilon hallgattam).
Kíváncsi leszek, meddig marad életképes ez az új felállás.
 #119715  Szerző: RDS

Zorro90 írta:és a földvári 97,4 újra rendesen szól :)
Ez már csak szenvedés! Dunaföldvárról nem lehet normálisan besugározni Dunaújvárosba! Teljesítményt meg ha megnyomják, akkor megy az NMHH. A Rádió 24 meg nyilván igazából egyedül marad.
 #119711  Szerző: Zorro90

Zorro90 írta:
djlacee írta:Ott nincs Földvár Rádió?
Kellene hogy legyen, de napok óta mindig amikor odatekerek, néma csend van rajta (napközben is, amikor az EL-DO műsorát veszik át). Mondjuk ilyen már évekkel ezelőtt is előfordult időnként.
Már meg is van a válasz: egy előbb elhangzott spot szerint vasárnaptól a 97,4-en folytatják tovább.
 #119710  Szerző: Zorro90

djlacee írta:Ott nincs Földvár Rádió?
Kellene hogy legyen, de napok óta mindig amikor odatekerek, néma csend van rajta (napközben is, amikor az EL-DO műsorát veszik át). Mondjuk ilyen már évekkel ezelőtt is előfordult időnként.
 #119708  Szerző: djlacee

Ott nincs Földvár Rádió?
 #119707  Szerző: Zorro90

noartist írta:Csak én tapasztalom,hogy fülbántóan pocsék a stream?Oké,tudom hogy napjai vannak hátra a rádiónak,de akkor is.
Nálam is pattog a hang. :S
Arról tud valaki valamit, hogy mi lesz a dunaföldvári frekvencia sorsa? Emlékeim szerint 2005 vége felé indult, úgyhogy még jó néhány év lehet hátra az engedélyből...
 #110667  Szerző: Dani04

Elég elkeserítő...hallgattam sokat a 2000-res évek elején még "fénykorában"...amikor még többek között Zorro, Fekete Gábor, Juhász Évi, Hagymási Melinda...alkották a stábot...Tényleg csak zene/hírek/reklám és előre felvett elemek mennek... :( egy korszak, újabb vége...
Igen, de ennek a korszaknak már nem most van vége, mert több éve! Mikor Fekete Gabit is leépítették, akkor kezdett meghalni már a dolog. Ha nem lesz EL-DO, akkor már nem a mostani állapotot kell sajnálni, hanem ami több éve meghalt.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19