RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#119735  Szerző: markfelt

de az is lehet, hogy sólet, plusz kaukázusi kefir után rágyújtott a lakó.
 #119732  Szerző: noartist

mimi írta:
csokie írta:Azért érdekes, mert csak az az emelet, és csak az a lakás semmisült meg egy ekkora robbanásban. A gáz nem válogatja meg, hogy "jaj, csak itt robbanok fel". (Nem vagyok statikus, de valahogy nem is bánom. :) )
tudod, a falon nem nagyon megy át a gáz :p
A gáz nem,de az az iszonyatos energia,ami felszabadul,igen. :)
 #119731  Szerző: mimi

csokie írta:Azért érdekes, mert csak az az emelet, és csak az a lakás semmisült meg egy ekkora robbanásban. A gáz nem válogatja meg, hogy "jaj, csak itt robbanok fel". (Nem vagyok statikus, de valahogy nem is bánom. :) )
tudod, a falon nem nagyon megy át a gáz :p
 #119729  Szerző: noartist

Én sem vagyok statikus.De nem lehet,hogy valahol felgyülemlett a gáz?Egy zárt helyen.És valahol szikrát fogott...
 #119727  Szerző: csokie

mimi írta:
csokie írta:Ez a robbanás olyan mesterien és célzottan történt, hogy szinte kizártnak tartom, hogy ez "csak" gázrobbanás legyen. Nézzétek meg a Street View-es képet. Ja és a mellette álló lakások is - milyen érdekes - egész épen maradtak. Várom a fejleményeket.
köszönjük az alapos statikai szakvéleményt :)
mimi: :) értékelem a humorodat.

Azért érdekes, mert csak az az emelet, és csak az a lakás semmisült meg egy ekkora robbanásban. A gáz nem válogatja meg, hogy "jaj, csak itt robbanok fel". (Nem vagyok statikus, de valahogy nem is bánom. :) )
 #119725  Szerző: noartist

Ha szándékos robbantás volt,akkora lenne a kuss,hogy csak a NeoFM-frekvenciákon van nagyobb.
Bár az már más kérdés:ki robbantott volna,és milyen indíttatásból?
 #119724  Szerző: mlaszlo

csokie írta: Ez a robbanás olyan mesterien és célzottan történt, hogy szinte kizártnak tartom, hogy ez "csak" gázrobbanás legyen. Nézzétek meg a Street View-es képet. Ja és a mellette álló lakások is - milyen érdekes - egész épen maradtak. Várom a fejleményeket.
Arra gondolsz, hogy szándékosan robbantottak?
 #119723  Szerző: mimi

csokie írta:Ez a robbanás olyan mesterien és célzottan történt, hogy szinte kizártnak tartom, hogy ez "csak" gázrobbanás legyen. Nézzétek meg a Street View-es képet. Ja és a mellette álló lakások is - milyen érdekes - egész épen maradtak. Várom a fejleményeket.
köszönjük az alapos statikai szakvéleményt :)
 #119722  Szerző: csokie

noartist írta:Nem csak a telefonom tört,néhányan rosszabbul jártak: http://most.444.hu/2013/08/07/hatalmas- ... r-utcaban/
Remélem,nem volt otthon az a 2 eltűnt ember sem.
Ez a robbanás olyan mesterien és célzottan történt, hogy szinte kizártnak tartom, hogy ez "csak" gázrobbanás legyen. Nézzétek meg a Street View-es képet. Ja és a mellette álló lakások is - milyen érdekes - egész épen maradtak. Várom a fejleményeket.
 #119703  Szerző: markfelt

aztapicsa
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 541