mimi írta:Sakál írta:Te nem lány vagy, vazz?nem, az ellenség megtévesztése és kétségek közt tartása a célom. ugyanakkor kiskoromban sokat olvastam a micimackót, akinek a neve újabb érdekes gender issue-t vet fel.

mimi írta:Sakál írta:Te nem lány vagy, vazz?nem, az ellenség megtévesztése és kétségek közt tartása a célom. ugyanakkor kiskoromban sokat olvastam a micimackót, akinek a neve újabb érdekes gender issue-t vet fel.
Sakál írta:Te nem lány vagy, vazz?nem, az ellenség megtévesztése és kétségek közt tartása a célom. ugyanakkor kiskoromban sokat olvastam a micimackót, akinek a neve újabb érdekes gender issue-t vet fel.
mimi írta:én inkább kúrok, de tele a net jobbnál jobb csöcsökkel, minek néznék álarcos csálécsöcsű picsákat. akkor fölmegyek az xhamsterre meg bekapcsolom mondjuk az fm4-et oszthelló.Te nem lány vagy, vazz?
adminisztrator írta:jaj, ne bomoljatok már, inkább recskázzatok, ez végre egy jó ötlet itten kérem.én inkább kúrok, de tele a net jobbnál jobb csöcsökkel, minek néznék álarcos csálécsöcsű picsákat. akkor fölmegyek az xhamsterre meg bekapcsolom mondjuk az fm4-et oszthelló.
tudom, most jön valamelyikőtöktől az, hogy ő inkább kúr, hát jó, akkor tegye azt.
adminisztrator írta:jaj, ne bomoljatok már, inkább recskázzatok, ez végre egy jó ötlet itten kérem.Rádió Q-r.
tudom, most jön valamelyikőtöktől az, hogy ő inkább kúr, hát jó, akkor tegye azt.